helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

Peking - träning

Kategori: lalaa

Såklart att två löpnördar inte kan åka på semester utan att träna. Mestadels blev det ju promenerande heela dagarna. Vi snittade väl sisådär 26000 steg varje dag. 
På tisdags morgonen, samma dag som vi skulle sitta 12 timmar på ett flyg startade jag dagen med en joggingtur genom ett morgonrushigt Peking. 
 
Jag har en grej att springa i varje ny stad jag besöker. Och en dröm är ju att få springa i alla huvudstäder. Har checkat av några och nu kom även Peking med på denna lista. 
Det blev en svettig joggingtur på 8km, men väldigt häftigt att jogga mitt bland folk som stressar till jobbet, förbi tanter som säljer omeletter som de steker på sitt kök bakpå cykeln, förbi uniformsklädda barn som är påväg till skolan och mitt i allt tornar IKEA upp sig. Som sagt, kontrasternas stad och jag är SÅ glad att jag fick följa med på denna resa.
 
Svettiga tjejer efter en intervallpass genom hela flygplatsen då vi visst råkat kolla fel på tiden. Men allt löser sig och vi fick tillslut skåla i varsitt glas svalkande champagne! 
 
Kommentera inlägget här: