helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

Lidingöloppet 2013

Kategori: lalaa

 
 
SJUKT NÖJD OCH STOLT TJEJ!!! 
JAG KLARADE LIDINGÖLOPPET, 30 NEDRA KILOMETER! 
MEN... detta gör jag aldrig om.. det värsta ja gjort och detta gör man frivilligt. 
Sara och John kom upp hit till Stockholm i fredagskväll och vi laddade upp med pasta och en god natts sömn. nervösa vakande vi och laddade med brakfrukost innan vi tog tunnelbanan och bussen ut till Lidingö! tre nervösa timmars väntan när vi va på plats men tillslut gick starten och kroppen kändes bra och benen pigga. första milen flöt på bra, det enda jobbiga var att de va så glest mellan vätskekontrollerna.. Sen när det stod 17km kvar på skylten va de som att gå in i en vägg.. Men fick som tur va ny ork av vätska och underbart god saltgurka så de flöt på några km till.. Sen blev det psykiskt tungt när man vid 10km kvar var vid målet och spekern där roppar ut, är ni sugna på att bryta.. -Fan aldrig i livet! så tog den första backen på mardrömsmilen.. Men sen va de 9 km ren mardröm.. Det gjorde ont överallt och benen va som blyklumpar. Men jag skulle i mål.. Sprang förbi Anders i En klassiker och alla peppande ord till honom gjorde att de första tårarna kom. HaHa helen skärp dig fick ja säga till mig själv.. Sen grät ja titt som tätt ända fram till upploppet där jag hörde John skrika, öka helen!! fick kanske till en liten spurt innan jag äntlgen fick stanna i mål.. Tårarna rann av stolthet och total utmattning! tänk vad man utsätter sin kropp för! Men fy fasen vilken känsla det är att känna vad man kan göra med sin kropp, vad stark man är och vilket psyke man har.
 
Nu ska ja ta mig en funderare fram till 4e november när anmälan öppnar till vätternrundan.. ska jag någongång göra en klassiker är det kanske nu. för detta lopp vill jag aldrig mer springa! 
 

Hem hemma

Kategori: lalaa

 
Hem hemma denna helg o tankar karlskoga-energi!! 
försöjer kurera bort förkylningen för på lördag om 6 dagar smäller det!! THE lopp ska springas. Kul ska de faktiskt bli men ja är väldigt nervös över hur man ska orka! Kan man springa 3 mil på vilja!? Vet ju att j har ett järn psyke där ute i spåret. Men man tänker ju alltid, ja skulle ha tränar mer...

Nöjd tjej 50,47

Kategori: lalaa

En väldigt nöjd men sliten tjej..
Personbästa på milen igår!!!! hade som mål att komma in på under 55min o gärna nära 50. Kände på en gång att benen va pigga o ja fick riktigt bra tryck i dom. Sjukt mycket folk o rätt så trångt hela loppet. Men sånt blir ju ja bara taggad av att få springa o va lite småförbannad o springa om hela tiden är ju också en självförtroende boost. peppande med en egen hejaklack efter 3km där mamma pappa o Vilhelm stod. Sen va de tungt en sväng efter 5km men såå skrek nån att hälften va gjort så då fick ja nya krafter! Taskigt att lägga en seg backe på sistade sista 500m men mycke folk där så fick till en fin spurt där! O i mååål kom en trött Helen men sjukt nöjd!!
 
Grymma systrar efter målgången!!