helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

fin fin helg

Kategori: lalaa

fin fin helg med fin familj och fina vänner! tåls att upprepas huur många gånger som helst att jag vore ingenting utan alla fina ja har i mitt liv!
i fredags var äntligen min kvinna i stan igen. räääkmys på kvällen och jag fick studentpresent (till kvinnan i hennes liv) en fin berlock till mitt pandora armband.
lördagen stekte jag i stugan med mamma pappa och favoritkillarna lukas och hampus! sen hem till syster och Kristofer för att mysa med nästa favorit.
på kvällen kom många fina vänner och drack vin innan vi knallade ner till red brick och kände oss malplacerade, inte ritkigt mitt favoritställe det där.
idag blev jag upphämtad av mamma o pappa strax efter 9 så drog vi till ånnaboda för skidåkning. vääldigt jobbig skidåkning men ändå en fin dag i strålande sol. kan ha vart dom sista milen här hemma för i år.

en unge i minuten

Kategori: lalaa

oj så fint. kollade precis på nya programmen en unge i minuten.. så himla vackert. satt med tårar i ögonen ♥

nu ska ja sova! öppning står på schemat imorgon och sen blir det finslipning av hemmet... tvätt, storstäd och gardinsyning.. tur att ja har min älskade mor!

vasalopp

Kategori: lalaa

mycke skidor och vasalopp nu i min blogg och hjärna. klockan på ringning i morse för att följa starten och åkarnas väg mellan sälen och mora.. något avundsjuk. perfekta förhållanden värkar det vara. ska det kanske bli min tur nästa år! tjejvasan gick ju bra... och tänk med fler mil i benen och mer styrka i armarna om ett år. ja då skulle jag nog kunna klara det.
mor är här och fixar och donar i mitt hem. tur ja har na, eftersom jag själv inte är alltför duktig på sånt där med att sy och borra.
gårdagskvällen spenderades i örebro med fina vänner. gött käk och andra chansen.. det där med utgång finns det inget sug för, det får ligga på is till sommaren!

sommar, sol, putte oh utgång i BARA BEN!!