helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

skvallermöte på som hemma..

Kategori: lalaa

back in charleswood,.... igen..
börjar bli en fin tradition detta att åka hemåt på helgerna. men efter denna blir det borås ett tag, eller iaf en helg.

helgen startade med lyxmiddag hos syster och kristofer, TACK.
Idag har jag fikat med MIN KVINNA!! lycka att möta upp henne på torget, och äntligen fick vi våran film scen. springandes mot varandra möttes vi sen i en kram! haha.
sen blev det en lång fika på som hemma med både mat och efterrätt.. mumma. skvallret och spaningen var fantastiskt som alltid när två skvallerkärringar möts!
nu väntar jag på att kvinnan ska komma hit igen så att vi kan ladda inför en kväll på statt! wiiie. ja gillart.. självklart bjuds det på chops och godis, för vad är en riktig kvinnokväll utan mat?! 
och dessutom ska jag lära henne allt jag kan..

veckan i Borås bestod av planering inför gestaltningen och ÄNTLIGEN är den gjord. innan var jag så nervös att jag var beredd att tacka för mig eftersom jag var säker på att jag skulle dö. sov knappt någonting natten innan eftersom jag hela tiden vaknade i panik. men nu är det gjort och det gick bra och det var KUL.. ja va grym..

familjen annorlunda

Kategori: lalaa

back in business. en heldag i skolan innehållandes planering inför våran gestaltning på fredag. vi blev sågade på genrepet så nu är jag nervös. men som tur är har vi ju ett par dagar på oss att öva öva och åter öva...

har även hunnit med lite träning,, galet mycke folk som vanligt på måndagar.. men ja gillart, blir ju så mycke roligare när de finns nått att titta på undertiden man lallar runt där på gymmet.
efter de mötte upp mina fotbollstjejer denise och justine och vi styrde hässlemys. vi tittade på familjen annorlunda.. fascinerande program, är väl ingen hemlighet att jag älskar barn och längtan är stor. men efter detta inser jag att det kanske kommer räcka med 2, 3 st. man kanske inte behöver ha 10st, jag ska ju trots allt bli förskollärare och ha barn omkring mig 24/7 så.. men en vet ju aldrig...

ja vill träffa dig igen.. snart..

mellomys och statt

Kategori: lalaa

tillbaka igen efter en toppen helg hemma i värmland! seegt att åka tåg men pärlan måste ju få vila upp sig lite. åker ju trots allt tillbaka på fredag och hämtar upp den.
gårdagen var kanoners! häng på loppis och stan med mamma och syster. som hemma besöktes ännu en gång och jaa folket jag rekommenderar detta ställe starkt. på kvällen blev det mellomys med syster innan malin o folket var klara med sin jöbbfest. åkte dit ett tag innan vi drog till statt. gaalet mycket folk och jag är mer än nöjd med kvällen! tack..  skvallernivån var hög, skitsnacket flödade, spaningsögonen var på och det blev även denna kväll många kära återseenden. känns bra att det redan på lördag blir ett kärt återseende! skvallerkärringarna nummer 1 ska ha sammanträde på som hemma som en mycket bra start på en lyckad dag och natt!

nee nu ska jag ta natten och ladda för en vecka med massa plugg träning och myys här i borre.