helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

mini helg

Kategori: lalaa

Sitter på jobbet och har rast. Åkte på stängning såhär dagen före röd dag. men men har inga större planer för ledigheten så unnar mina kollegor en tidig dag!
 
Igår körde jag mitt nya favoritpass crosswork (ljög visst sist, crossfit fick man visst inte köra outbildad) med grannen. Grymt jobbigt med fokus på ben och axlar. Axlar som är mitt värsta att träna.. gör bara ont och känns menlöst. men men! Dröp av svett om mig efteråt och idag är mina lår och axlar ännu en gång döda, gött dä!
5 stationer och 5 varv denna gång också. Sprint med armhävning i varje vändning. Boxjumps, armhävningar, axelpress och benböj (squats på fitnessspråk, allas rumpfavorit inför sommarn, haha)
 
Nä ut i solen ett par timmar nu innan jag styr pärlan mot grannstaden för SUSHImiddag! En måste unnä sä ibland.
 

Stockholmshelg och transportlöpning

Kategori: lalaa

Gött att slå sig ner i soffan efter en intensvin helg. Hejar på Anna i mästarnas mästare och de går ju fin fint.
 
I fredags efter jobbet plockade ja o mamma upp syster och drog upp till Stockholm och södermalm! Kom fram vid 9 och hoppade in på första bästa restaurang som såg mysig ut och det blev ett tapasställe med super god mat! 
På lördagen vaknade vi tidigt och redo för en heldag på stan. Gick en fin promenad över söder och ner till Gamla stan där vi åt frukost på Stockholms stadsmissons uteservering mot innergården, kan verkligen rekomenderas. 
(eftermiddagsfikat blev på samma café, men då uteserveringen för att kunna spana på folk! )
 
Sen vandrade vi runt i hela Stockholm kändes de som och kollade massa fina klänningar. Oj va ja längtar till Juni. 
Sen blev de hemfärd framåt kvällen och vi var såå nöjda alla tre. Och jaa de är ju nått visst med den där staden. 
Idag vaknade jag tidigt och laddade med fukost innan jag snörade på mig löparskorna och drog iväg. Blev transportlöpning ut till stugan och jag fick till en fin fin känsla i benen vilket va väldigt välbehövligt psykiskt. 
 
Häng i stugan med grillning och lekinnan jag snörade på mig skorna igen och sprang hemåt! Lite trög i ljumskarna men benen piggnade ändå till snabbare än förväntat. Så jag är nöjd med både distansen och farten efter dagens 2 transporlöpningar. 10,6 åt båda hållen, så nu har jag min halvmara, uppdelat på 2 tillfällen, men men.. 
 

det går bra nu, kompis det går bra nu

Kategori: lalaa

Solen är tillbaka i den lilla staden och livet är just nu på topp! Fick ett fin fint mail idag så den 22 Maj är det Jag som åker på äventyr som kan förändra min framtid.. mer om det senare..
 
 
Utedag på jobbet som startade med skogsutflykt med 4 små knoppar (friluftsfrämjandets grupp för de minsta). Hur mysigt som helst och jag är så imponerad av mina troll som va så nyfikna och orkade gå så långt och klättrade massor och man såg hur de njöt lika mycket som jag och min kollega att få komma iväg på våra skogsdagar igen.
Efter jobbet blev det utflykt med mamma o kristin innan jag drog ut i spåret. Lite intervaller varvat med lättare jogg och lite backträning som avslutning. Perfekt torsdag och nu ser ja fram emot sooovmorgon imorgon innan jag tar helgen.