helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

Imorn imorn

Kategori: lalaa

Imorn smäller det, jag ska springa mitt livs andra maraton och jag är tusan laddad. Vaknade äntligen upp pigg imorse och det mesta från min sega förkylning var borta. 

Nummerlapp uthämtad med bästa Gadde som också springer imorgon!! 
Starten går 12.00 och nu ska jag sova och hålla alla mina tummar och tår för att det inte ska regna imorgon! 


Flyttdagen

Kategori: lalaa

Sådär, lägenheten är tömd och kontrakt påskrivet. Lite sorgligt ändå men mest väldigt skönt att slippa tänka på vem ska hyra, hur ska jag göra. 
Efter någon timmas bärande blev det en löptur med brorsan i nobelspåret innan jag vinkade hejdå till han som va nöjd och ka fortsatte på ett planerat långpass. Hade med mig samma gel som det kommer bjudas på på självaste maratonet. Gick fin fint och benen kändes pigga. Kanske att jag ska våga gå ut snabbt, fast väl ändå kunna njuta av loppet också. Får fundera på det där. 
Efteråt väntade lördagsdejt och lördagsmys med min lilla prins. Min nya hobby

Kategori: lalaa

Bästa bästa Sara som gått och blivit mamma är så snäll att hon lånar sin racer till mig ett tag.
Premiärturen gick inte alls bra.. Klantiga jag får ju skylla mig själv eftersom jag kittade mig med hela utrustningen med sånna där specialskor och allt.. 
Gav mig ut och krånglade med att sätta fast ena foten i trampan och tänkte att det kunde va smart att ha en fot fri iallafall. Svischade iväg, galet läskigt att komma upp i fart så snabbt så fegade massor. Var ju som att lära sig cykla på nytt. Cyklade en runda utåt Solna innan jag vände hem. Stannade vid ett sista rödljus och satte ner ena foten. Sen blev jag lite stressad när det blev grönt och krånglade till det och skulle sätta ner den andra foten i marken vilket inte gick då den satt fast i trampan. Så ja, där föll jag! Haha. Så himla klantigt.. Så haltade hem med ett blödande värkande knä..
Men skam den som ger sig. Upp på cykeln igen för att köra bort värken redan dagen efter. Har länge velat se kungens hem ute på Drottningholm, så vad passar inte bättre än en cykelutflykt dit. 3 mil slutade rundan på, huur kul som helst, och som bonus fick jag vinka till självaste kungen och hans fru.