helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

ångest

Kategori: lalaa

är nog inte ensam om att ha ångest! TENTA ångest.. usch vilket hemskt ord, tenta.. pluggar som en tok, känns som man inte gör annat än att läsa! o inte särsklit intressant är de heller..

har varit sjuk i en vecka nu.. totalt deckad dom senaste dagarna. idag va första gången ja va utanför dörrn sen i lördas kväll.. influensa antar ja.. usch! dom elaka barnen på praktiken som har smittat mig!! neej då, trivdes hur bra som helst, så underbart goa o nu känner ja att de är rätt utbildning jag går!! skönt skönt..

men nu börjar de bli bättre o ja längtar till tentafest på freda!! blir väl antagligen tröst supa!!

nästa helg kommer mamma och pappa hit!! ska bli riktigt kul att träffa dem.. känns konstigt att inte bo med dom men ja har faktiskt inte längtat hem nått nästan!!
 
tänk att för ett år sen befann ja mig i london som aupair. hade aldrig trott på om nån sagt att jag nu skulle befinna mig i borås och plugga!! men jag är väldigt glad över att det blev så!! trivs sjukt bra här, har träffat underbart folk att umgås med, och om två månader kommer jag bo i samma hus som några va dom!! ojoj!! äntligen riktigt studentboende, då blir de massa umgås och party party!!

                                                       


vill ha hit besök hemifrån snart, vill att min vänstersida ska komma hit!! saknar min soldat!! om en månad får vi fira både muck och hennes 20årsdag.. de blir grejer de! hon är bäst!!

malin ska komma hit också. ojoj hur ska de gå. kommer bli succé vi kan de där me att festa! dream team 07!!


hurtigt

Kategori: lalaa

jaajemen!! idag har ja o malin börjar vårat nya liv!! blev en långpromenad i ett soligt borås!! ahaha jaa vist. för första gången! imorn blir de shopping.. jaa lite motion är de allt.. men ska kanske leta oss till friskis o svettis på kvällen.

imorn tror ja de blir en bra dag i skolan!! har föreläsning om leken!! äntligen börjar dom fatta att de är dagisfröken ja ska bli o inte nån nedra forskare!!

nu längtar ja till freda!!! o till lörda!! o till den 11e!! o så till jul.. haha mest till juldan!!

den 12e får ja äntlligten träffa min vänster!! ja saknar henne!! hon är en av dom allra bästa! ja är så stolt över min soldat!! just nu står hon nog utanför drottningholm o vaktar!! o förhoppningsvis plåtar hon n¨ått spännande åt mig!!
ja kommer gråta om hon åker från landet.. men också bli neeedra stolt..


nu ska ja lyssna på gynning!!

gonatt

seeg dag

Kategori: lalaa

idag har de varit en seg dag!! svårt o sova så trött som ett litet as imorse!! men som tur va hade vi bara en föreläsning! föreläsaren va bra men dessvärre inte innehållet!! sen blev de studiegruppsarbete.. överskattat då de nästan aldrig finns nått att diskutera!! men ja gillar min grupp väldigt mycke!! roligt folk är de!!
sen handlade ja mat på ica!! vuxenpoäng. haha! o bokade klipp o färg tid!! äntligen ser ut som hej kom o hjälp migi huvve!
seen somna ja som en stock när ja kom hem så fort ja började läsa i engelska boken för litteraturseminarie 4. fatta ingenting.. så dagen har bestätt av tv och youtube!! i like it. o så lite tacos mat nu på kvällen!!

nee nu ska ja kolla ett till avsnitt svensson svensson!! haha klockrent.!!

gonatt hejhej