helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

en måste unna sig

Kategori: lalaa

Helt otroligt, arbetet är i princip klart.. Vi har skickat in det nu ikväll inför sista handledningen på torsdag. Sedan återstår förhoppningsvis bara vissa justeringar och fix. Vi är så stolta över oss själva här hemma just nu och nöjda med vår insatts. Så idag har vi tagit en shoppingrunda på stan och unnat oss.
Mitt mission var att hitta en riktig vinterjacka och jag lyckades.. hmm budgeten sprack visst och det blev något dyrare än planerat, men de tyckte jag att ja va värd!sen blev det ett besök på onyx för ett pump pass, äckligt jävla jobbigt men ja klarade mer vikter än jag trodde så ja är nöjd ändå.

haha vilken nöjdhetsdag, men sånna behövs ju också ibland.

skiftööö i mitt hjärtööö

Kategori: lalaa

Tänkte lägga ner detta, men va fasen, kul att kunna gå tillbaka och minnas ju.
Helgen spenderade jag i de värmländskaskogarna och det innehöll en massa trevligt fördelat på 3,5 dygn.. första milen på längdskidor har åkts, julbord med farsan har ätits, kalas hos gadde efterföljd av en nykter riktigt rolig utgång på skifte med bra span och roligt fölk, många fika besök på som hemma, söndagsmys hos sandra och julbak med familjen och även ett obligatoriskt kyrkobesök på första advent. Idag tog ja tåget klockan 06.45.. dessvärre en misslyckad idé då värmen inte fungerade på tåget så de va en sjuuukt kall resa tillbaka till borran.

Annars så kretsar allt runt examensarbetet som fakstiskt börjar ta riktigt bra form nu och vi börjar se slutet jag och min kompanjon och sambo. i torsdags levde vi på ett lyckorus efter handledningen eftersom hon var nöjd med vår insatts och vi kunde slappna av lite.. hoppas på samma resultat på torsdag efter sista handledningsträffen. galet vad fort det har gått. snart slut på denna del av livet. det blev mer verkligt eftersom jag igår var och tittade på en lägenhet i karlskoga som jag mer än gärna vill ha, så det gött folk håller vi tummarna för nu fram till torsda då dom bestämmer sig..

ge mig sälen dirr tack men min köna