helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

jul jul strålande jul!!

Kategori: lalaa

hopp hopp då va julen över för 2007!! ja bara älskar julen och jag trivs så bra med att vara hemma!!
julen firades med familjen + faster och kristofer - bror! lugn och skön jul  med mycke bra julklappar!! mitt älskade singstar fick ja och massa snygga kuddar o massa annat.

juldan är gjord!! längtan var stor och förväntningarna var höga!! kul hade jag, men ja roligare har de ju varit!! lamm fanns de många men njaa..den tiden verkar vara förbi.. favorit i repris blev de för vissa av oss medans andra får vänta tills resenärerna kommer hem !!

ikväll blir de tapas resturang med massa kvinnor!! och sen utgång med malin på wickan!! och förhoppningsvis min bästa kvinna gadde!! men hon har andra planer. men imorgon blir det en heldag med henne i höger och vänsterside klass!! kina mat och hockey!! bättre än så kan de inte bli!!

ujuj va ja trivs!!

wiie imorn åker ja till värmland

Kategori: lalaa

äntligen äntligen kan ja säga!! imorn åker jag hem.. hem till mitt älskade värmland och karlskoga!! det ska bli underbart!!

men först some to do
- städa
-packa
-åka till on off
-ev färga håret
-hejdå promenad med emma

jag tycker inte om frisörer, dom vägrar färga mitt hår.. gaah ja vill ha de rött!!!

nu längtar ja som en tok till julafton och juldan!!! kommer bli klockrent, biljetterna är slutsålda och iaf några av mina bästa ska dit!! på natten har vi stora planer!! ja säger bara, barnmat för den som bangar alla planer!! pulka kan bli svårt men va fasen, midsommarfolket måste ju få en favorit i repris..


idag fick ja värsta nostalgin och saknade gamla klassen och studenten!! massa treor ute på stan idag som härjade och skrek!! mäktigt.. flera hundra och alla skrek och va rödklädda och hade sånna här rökgrejer!! gaah ta mig tillbaka till S3C!!

hämtade cp tentan idag från förra kursen, klarade iaf några fler delar, men aldrig i livet att ja kommer göra om den i januari, plugga på jul, nej tack! ja ska njuta i två veckor o inte läsa en enda nedra sida.. vi klarade iaf lek examinationen idag, mycke skönt!! haha klockrent och ha prov på att hitta på en lek!! ja gillar ändå min utbildning lite iaf..!

fick precis ett julkort från syster och hennes karl, ja är en dålig människa ja har inte skickat några, men är man fattig student så går de dessvärre inte!! men de är ju roligt att få så får väl skicka de nästa år!! syster var t.om duktig och hade med kort på dom, such... ja är verkligen igen riktig kvinna,, eller så är de kanske just de ja är?!

så ha en bra jul folk!!

23 timmar till avgång!!

så jävla snygg

Kategori: lalaa

ja är så duktig!! första julklappen är införskaffad!! yes!! och mer blir de på onsda i götet o resten i dear charleswood på lörda :D 4 dagar kvar nu!! ingenting!!

snodde en liten lista av blivande granne mallan!!

Fetmarkera det du föredrar...

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck båda ju
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar - Prinskorvar.. går ju inte o välja heller
Julkorv - Julskinka 
Lax - Sill
Revbenspjäll - Janssons frestelse
Paradis - Alladin
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust älskar båda
Rödbetssallad - Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Äpplemos - Senap


o måste bara säga. fy fasen va snygg ola är!! ;) fröken remmegård, de kommer bli ett bra år!