helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

magiskt

Kategori: lalaa


magiskt magiskt magiskt magiskt

Så lät Håkan på Conventum


gårdagen och Håkan var magiskt! underbart att få se han igen och jaa. det går inte att beskriva, håkan måste helt enkelt upplevas.

sen tog bussen oss mot karlskoga igen och wickan! en spännande kväll blev det där och karlskoga kan detta med att skapa spänning i vardagen och ja gillart. många kära återseenden och gudomligt god hamburgare på max innan det blev natten.

ikväll blir de  påt igen, statt måste ju besökas när jag är hemma, var alldeles för längesen jag var där. det är nått visst med lönehelger. många på stan med klirrande påsar så jag tror det blir mycke folk ikväll. men föörst lite melodifestivalen!

 gaaah snygg kille

LYCKA

Kategori: lalaa

LYCKA! för idag ska jag se världens bästa HÅKAN
underbart ska det bli. kvällen kommer bli galet bra. fest med bäste malin igen kan inte sluta i annat än succé.
men först blir det en runda på stan med mor med förhoppningsvis inslag av skoshopping.

karaktär kvinna karaktär

Kategori: lalaa

påtryckningarna är många, när kommer det ett nytt inlägg, vad händer i helelalas liv?

Jo..

Pärlan har ännu en gång tagit mig hem till de värmländska skogarna. Igår var jag på den sista hockeymatchen för denna säsong, sorgligt. Malin var med mig likaså syster. Malin och jag bestämde oss för att det självklart blir HÅKAN imorgon, LYCKA! efter Håkan blir det att åka fort fort tillbaka till Karlskoga för wickan för backyard babies. Äntligen en hel kväll med min malin igen! wiiiiiiDagen idag har varit en PAMAS dag!  Pamas är en av mina absoluta bästa vänner och jag är lycklig just nu över det som händer i hennes liv!  Vi käkade riktigt kina mat och sen blev det en runda på stan innan vi intog det nya cafét i stan, och jag måste säga att jag var imponerad, riktigt snyggt där inne! Tjötade ett par timmar till innan det blev hemgång. Nu slappar jag här hemma och funderar på om dagen har något mer att erbjuda.


Förra helgen besöktes som sagt huvudstaden med mamma och syster, mycket bra helg blev det. Promenader, shopping, god mat, fika, slappning i lägenheten, museums besök och massa mer. TACK för en toppen helg!

Har hunnit med att vara i Borås från måndag morgon till onsdag eftermiddag och planerat och övat på gestaltningen om England som ska visas upp nästa fredag. Jag gör min debut som skådespelare och gör det som punkarpojkvän. Och jag är otroligt lättad över att jag inte ens är nervös över det.

Gadde lycka till ikväll ♥ Och du... jag lovar att hålla på min karaktär iaf bitvis utav helgen! Jag är här och förbereder inför nästa helg om en sägööör.