helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

saknar den där putte

Kategori: lalaa

 
Idag saknar ja den där killen Putte... vid den här tiden 3 år i rad va vi pirriga här i staden och räknade ner.. Något stort och väldigt bra hände i vår stad. Putte kom och besökte vår park! Han förgyllde hela vår stad, alla blommade upp, alla var glada, det var fest och dans de där dagarna i Juli. Själva banden var ett stort plus.. tänk att Thåström har spelat på vår rävåskulle, The Ark i vår gamla folkets park, att Maskinen rockade sönder dalen, att min man Håkan stängde igen hela kalaset som visade sig vara slutet på en kort men intensiv romans på 3 år. 
 
 

Hoffmaestro

Kategori: lalaa

hopp..

Kategori: lalaa

...och där satte kroppen stopp.. Ligger däckad i soffan i feber och förkylningen och värk i benen från hell.. Men men.. Har vart mycke ett tag nu, mycke roliga saker så ja klagar inte men nu ville visst kroppen vila. Det har varit bröllopsplanering, jobb/framtidslanerande, sista rycket på jobbet innan semester och hejdå för nya äventyr! 
 
Han iaf följa med på jobbresa i helgen. Jag och mina fina kollegor hyrde en stuga uppe i Ånnaboda. Vi åt massa god mat, promenerade, badade tunna och talade och talade.