helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

bäste besök

Kategori: lalaa

älskar att få besök! i fredas kväll kom Sara och Justine hit till mig!
satt ute på balkongen och käkade och drack vin hela kvällen och uppdaterade varandra sen senast vi sågs och pratade om Borås tiden..
Lördagen var vi uppe tidigt för att knalla neråt stan och fylla den lila påsen för att ta med ner till näset där vi stekte och badade hela dagen lång. även john (saras man) o hans vänner kom förbi en sväng.
sen gick vi hemåt och grillade och hade drinkkväll på balkongen innan vi intog stadshotellet och borggården! älskade älskade sommarstatt igen! hahah sara o justine tyckte de va en fantastisk upplevelse detta med en småstadsutgång, haha.. alla känner alla! häftigt också med schlagervinst och statt kokade när vinsten var ett faktum.
söndagen var en seg dag! brunch på som hemma och sen stek på näset igen innan mina fina vänner åkte i från mig! tack tack tack för detta.

schteeek

Kategori: lalaa

Huuuur gött är de inte med detta väder! är ute i stort sett hela dagarna på jobbet! älskar mitt jobb ännu mer denna årstid!
Åsa o ja åkte o shoppade i veckan för att göra lite fint på våra altaner på jobbet!
annars sen sist så har ja spenderat 4 dyng bra dagar uppe i norrland hos min kvinna. Hans med massa gött käk såklart såsom, rääkor, kött o tacos! vi tränade också på nordens största gym. och helt plötsligt kändes fläshiga träningslagret väldigt litet. men men.. sen så shoppade vi, tog några öl på stan, fick följa med på öppet hus på polishögskolan sen födelsedagsfest på kvällen med gaddes vänner!
tog en cykeltur ut till familjens paradis och spenderade en kväll där!

Angsjöleden

Kategori: lalaa

vaknade tidigt i morse och såg att solen sken och kände ett sug efter att göra en utflykt. så fixade matsäck och fick med mig mamma ut på en fin fin promenad runt angsjöleden i strålande sol.