helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

örebro

Kategori: lalaa

Precis hemkommen från ett trevligt dygn i örebro! hängde först hemma hos anna och sen drog vi till marieberg och unnade oss, inte kläder då utan kääk! Sen åkte vi hem till lina och hade vin och chipsmys så där blev jag kvar över natten!

nu ska jag dejta min syster, lutar åt att de blir lunch på jack, mycke gynnande. ikväll ska ja äntligen få träffa min kvinna Gadde igen!!!!

springning

Kategori: lalaa

fy fasen idag va de dyng jobbigt att springa, men rätt gött nöjd ändå är ja att ja kom ut och runt några varv i allafall! vårruset närmar sig allt för snabbt och likaså lidingö tjejlopp den 26e september  som jag och justine anmällt oss till. det kommer bli starten på våran tjejklassiker som vi ska fixa nu under 1 års tid. gött att han nått att träna inför så man får lite motivation.


fyy fasen va folk.. och jag som va irriterad på alla som va ivägen på vårruset


LidingöTjejlopp - LT10
Startnr
Namn Förening Startgrupp
53233 Helen Adolfsson Borås 5


nu ska ja käka lite och göra mig iordning innan jag drar in till örebro och hälsar på anna, wiiiie!

mysdag

Kategori: lalaa

Blev väckt av min prins runt 8 imorse och då satte leken igång. vi lekte me bilarna här inne och fikade lite innan vi gick ut och lekte. promenerade ner till nobellparken och åkte lite rutchkana och klättrade lite. Skjutsade upp honom till madde så han fick sova och käka lite och jag gick en promenad och pluggade lite. sen hämtade jag upp honom igen så åkte vi på loppis med morsan och kristin! sen en trevlig kväll hos syster!!