helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

söööndagsmys

Kategori: lalaa

Precis hemkommen från söndagsmys på hässle!! Då johan falk inte gick på tv ikväll fick vi hyra med den upp!! Justine hade bakat go kaka så vi hade riktigt mys. sista ätar dagen för imorn börjar laddningen inför beach 10. ska nämligen göra det första passet på onyx igen, sist jag gjorde det var i maj.. som jag längtar!!
Helgen har vart kanon, lugn kväll i fredags. i lördags shoppade vi på lager 157. fick med mig lite smått och gått!! på kvällen vankades det fest hos mig och sara! härlig blandning på folk, men stämningen höjdes ju mer kvällen gick!! justine var chaufför så vi drog neråt stan med första stoppet på vimmel. blev dock inte långvariga där utan drog till nya stället Puls! hade inga högre förhöppningar om detta! men galet bra var det!! massa roligt folk, jag och Denise dansade och rännde runt.. kvällen innehöll kära återseenden, heta män, trevliga samtal och allmänt härligt folk!! kvällen avslutades på donken och sen en kall vandring hemåt till ghettot igen!!Idag har jag inte gjort många knop alls, slappat och sovit tills vi förflyttade oss från soffan här till den hos denise och justine!!

just det.. robinsson, skaaaandal! vad hände där?!?!?!

nu är det fredagsmys

Kategori: lalaaunderbart!! fredagen är äntligen här och ja ska få min älskade tacos och obligatoriska chipsen och godiset!! MUMMA!!

Igår var det torsdag vilket betyder FEST!! Sara och jag började kvällen med en härlig garderobsfest här i vårat kollektiv som under veckan har invarderats av en tysk! Trevligt med en gäst, men nu har hon åkt hem så nu är de fritt fram att se va vi vill på tvn!!
Pettersson hämtade upp oss och vi drog upp på förfest på Hässle!! massa tjöt innan vi drog på mellanfest i kårhuset, trevligt trevligt.. sen tog vi på löparskorna och kom precis till x&y innan 12 så vi kom in gratis, gynnar oss studenter! helt ok kväll, inte den bästa vi har upplevt, klent med kända människor men ändå roligt att va ute i borre igen!!
Idag startade vi direkt med fredagsmys, hemkörningspizza och denise fixade så den snälla pizzabagaren köpte mjölk åt oss, rart.. sen slappade vi i soffan innan vi drog på en promenad till willys och shoppade inför kvällen! Emil kommer snart hit och hälsar på sara!!

 

torsdagsfest

Kategori: lalaa

TJOHOOO äntligen torsdag igen, vilket betyder X&Y!!!! Litet gäng som är på ikväll iallafall, och Denise har styrt äventyr på oss, ska på förfest med nytt folk! kan bli spännande!

Sitter och degar här hemma i soffan och kollar på reprisen av idrottsgalan där dom precis delade ut sportspegelns pris till dommaren Wolmer Edqvist, som räddade livet på Niklas Lihagen hemma i nobelhallen! Hjälte, och jag är oerhört glad att jag inte var där.
Har vart i skolan mellan 9-13. Föreläsning först som faktiskt var riktigt intressant trots att den handlade om nationellaproven i årskurs 3. sen studiegrupp och diskuterade det och förberedde en redovisning vi ska hålla i nästa fredag, om estetiska läroprocessen, tjohoo va kul... not..

nee sol här i borre, så ska ta mig en promenad innan det blir bad och laddning för kvällen!!