helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

Ikeakörv

Kategori: lalaa

Ikea med min saknade köna Snygg-sandra idag.. inga fel alls. massa kööörv såklart och en heldel bra shopping. både tvbänken och tyget som ja va där för att handla fanns så nu börjar väl hemmet bli någorlunda klart...

sen följde jag med könan och satt på innebandylektaren i bergslagshallen ( fick lite minnen från mitt år där) innan vi tog obligatoriska raggarrundan. nu har ja städat lite o fixat inför mina kvinnor Justine och Saras ankomst imorgon. tar ju även helg imoorgon för att dra till Mora!!
bilderna snodda från BARNET (http://sandraekarlsson.blogg.se)

men oj!!

Kategori: lalaa

men oj hur söt o duktig är han intehelgen blev riktigt bra trots sjukdom. tog mig ut på en lång lång promenad i solen på lördan och efter det kände jag mig ganska så pigg. så plockade upp malin på kvällen så handlade vi delikatesser och smörgåstårta inför melodifestivalen och vi hejade självklart på saade.
sen plockade vi upp vår kvinna anna och drog till emma där det var förfest. men vi bangade utgång och satt kvar hos emma och uppdaterade oss om livet och lyssnade på musik. sen blev det den obligatoriska raggarrundan innan jag lämnade av malin och åkte hem och däckade i sängen.
Idag blev det en lugn morgon innan jag, pappa och torbjörn tog några varv  skidor på golfbanan.. nu känner jag mig galet taggad inför vasan!
söndagmiddag med familjen - K & K som inte vågade riskera förkylning såhär dagarna innan ( oj som vi alla längtar och väntar nu ).

ooo nooo

Kategori: lalaa

jahopp tack för den. när jag väl höll på att bli någorlunda frisk och var mitt uppe i en stenhård sista träningsvecka så kom förkylningen tillbaka som en käftsmäll. har snytit mig typ 20000 ggr de sista 2 dygnen... oh febern och huvudvärken är tillbaka.. men som tur är påväg bort igen. alltid alltid alltid innan jag ska göra nån slags idrottslig aktivitet.. åt pencilin på förra vårruset, var sjuk veckan innan lidingöloppet men nu tänker ja då inte va sjuk på självaste vasan nästa lördag!

Ikväll blir det iaf häng med mina brudar, Malin och Sandra. dessvärre lugnt och ingen utgång men det tar vi igen  efter vasan när jag är fit for fight igen.

förresten så längtar ja väldigt mycket efter att få åka skidor i sooolen i sälen!