helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

fortsättning 2010

Kategori: lalaa

April 2010:
Malin och Sofie kom på besök för att va med på mitt, saras och denises födelsedagskalas. inledde halv 8 hos mig med brudarna som förgyllde våren. va V.I.P på baseballskonserten i Gbg med faster.


Maj 2010:
jack dejt med brudarna och sen fotboll i degerfors med robin inledde maj månad. trotsade sjukdom som däckade mig under april och maj och följde med på hoffmaestro i borås. trotsade sjukdomen och pencelinet ännu en gång och sprang vårruset som jag var mycket stolt över. kvinnan gadde kom på besök och fögyllde borås under ett par dagar. inledde 2010 års schteeek uppe på kype med sara och justine. besökte liseberg och sen avslutades maj med 25års fest för emma!


Juni 2010:
avslutade vårterminen med middag på jensen och sex and the city med brudarna. flyttade återigen till Kga för jobb på transcom. men inledde först sommaren med operation och sjukskrivning och halvtidsjobb. men sen var jag fit for fight igen och statt fick sig ett par besök.


året 2010

Kategori: lalaa

måste ju göra en årskönika över 2010. ett helt ok år. många fina vänner är funna, vänner för livet hoppas jag. borås avslutas, eller ja 1 vecka kvar. men fick ett fint samboår med sara och jag hoppas att några av de andra boråsbrudarna också kan bli vänner för livet.

januari 2010:
tillbaka till borås efter 1 termin i england. blev sambo med sara.februari 2010:
äntligen träffade jag sötaste Lily, min fina jessicas dotter döptes på alla hjärtans dag.
mycket OS tittande. vårt norrbyhem utökades och älskade Penny flyttade in hos oss. mycket skidåkning med henne, justine och hanna.Mars 2010:
mer pennymys och mer skidåkning. sen gästade malin mig för en borås helg. lika galet som alltid. sen bar det iväg till sälen med Denises västkustvänner. sen sas det hejdå till Penny och jag tod ännu en sälen tur. denna gången med familjen


vi har slut på värme

Kategori: lalaa

traditionen lever vidare, det blev ännu ett nyårsfirande för mig och gadde i sälen. och som vi har göttat oss. 2 dagar i längdspåret och 1 dag i backen blev de innan föttera satte stopp för vår åkning... bittert som tuusan då jag fortfarande får gå runt med en pissetoffla. men men.. känner mig laddad inför detta 2011 trotts allt.

nytt jobb har jag fått och det ska besökas redan imorgon. sen bär det av ner till borås för några dagars grupparbete och kalas för en 25 och en 23 åring.

men tillbaka till sälen. resan upp igår gick inte direkt som planerat bara, haha men som vanligt såg vi ändå det komiska i det hela. det gick bra ända fram storfors, då började kylan krypa in i bilen. sen gick de bara utför. efter filipstad försvann sikten i bilen då alla rutorna isade igen, så gadde fick agera första skrapare resten av resan. I malung gav vi upp och letade efter patrik på macken för hjälp. Glada knallade vi in bland dom skitiga karlarna och berättade att vi minsann hade slut på värmen i bilen. tyvärr kunde de inte lösa vårt problem... så de blev en kall sista resa.. utan sikt.. och värme..

 


men men, fram kom vi tillslut och fick fin fina dagar där uppe, TACK KVINNA!!