helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

plugga plugga

Kategori: lalaa

Dagen har bestått av pluggning, men nu är ja klar med det och ska ta mig en promenad ui vårsolen innan det bär av upp mot sälen, tjohooo!!
Dagen har även bestått i besök nere på stan, systemetshopping och besök på biblioteket. det var inte igår direkt man var där, men hittade iaf 3 böcker till denna kurs, mycket gynnande! sen har ja vart väldigt duktig och vart och bytt till sommardäck på pärlan så nu hoppas jag att ja får sno henne ner till Borås en sväng efter påsk kanske!!


måste ju få va lite sentimental.. fy fasen va sorgligt det var att säga hejdå till denna lilla grisen igår! hon ska nämligen bli stockholmare nu igen efter att ha vart hos oss i 6 veckor.. usch vad jag saknar henne redan.. en vacker dag när jag är klar med utbildningen och bor någonstans på riktigt och har ett jobb ska jag skaffa mig en hund, det är ett måste..

Karlskoga <3

Kategori: lalaa

mellanlandar i Karlskoga innan jag, morsan och farsan drar till Sälen imorgon! idag startade en ny kurs, förberedelsekurs inför examensarbetet rättaresagt! och skönt nog känns allt lite klarare nu efter kursintroduktionen. Men hela tågresan gick åt till plugg och hela dagen imorn kommer bli likadan.

Farsan hämtade upp mig på busstationen, sen snabbt hem och dumpa mina saker innan jag tog cykeln ner till stan för en super trevlig fika på som hemma. ett mycket kärt återseende med en saknad person.
Sen hem och möttes av min Prins!! guu så go han är, och så stor han bli för varje gång jag ser han igen! ska bli super mysigt att få vara med han freda-månda uppe i sälen!!nee nu blir det natten och läsa det sista i Vetenskapsteoriboken som faktiskt är lite mer intresant nu efter föreläsningen!

Sööndagsångest

Kategori: lalaa

Usch, imorgon börjar vi ny kurs! känns inte kul alls.. Har försökt läsa en bok i helgen inför föreläsningen imorn men den är så nedra flummig så den är omöjlig att ta sig igenom. Får hoppas att det blir lättare att läsa efter föreläsningen.
Jag och Sara har iaf vart duktiga och skrivit ut kurshandboken, alltid en början...

Har iallafall haft en bra helg, lugn och skön myshelg för mig och Pennan! tränat, käkat gött och kollat på massa film och tvprogram. Lite inslag av mys blev det också, om det va särskilt gynnande vette tusan, men mys fick jag iaf!

nu ska jag läsa lite till innan det blir natten här! just de tusan, måste packa klart också inför Sälen!!glömde ju berätta att Sara och jag ännu en gång har unnat oss! blev kvällsmat ute på restaurang, Thai silk och guu så gött de va! ja käkade Fläskfilé och jordnötssås, mumma!! en måste faktiskt unna sig emellanåt! i fredags käkade vi lunch för att fira helgen och idag käkade vi ute för att muntra upp oss eftersom helgen är slut.

Nu Johan Falk, men vart tusan är Frank Wagner, de är väl ändå han som är anledningen att man ser filmerna.. för inte är dom särsklit bra inte..