helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

Hälja!!

Kategori: lalaa

Efterlängtad helg och 4 veckor gjord i huvudstaden och på jobbet! Ännu fler nya barn denna vecka så de tomma lokalerna börjar fyllas! 
Idag har ja fått finbesök av min kära gamla granne Helen! Så gött o bara hänga!!
Imorgon är de en stor dag så dags att ta natten nu, ja ska återigen få se mannen i mitt liv, för kanske 15e gången ska ja sjunga med till tonerna av kom igen lena, vad skulle vi annars göra!! 
 
 
Det har ju också vart en fantastisk lönevecka så ja hoppas på shopping i helgen! Har njutit av en riktigt fin sensommarvecka! middag på mälarpaviljongen med god mat, gott vin o trevligt sällskap! Igår blev de  middag på stan på K25 med trevligt framtida Stockholms häng och sen ett besök på fashion night, kvällsöppet, nyöppningar, happenings o Djs o staden levererade återigen. 
Har legat lågt med löpningen i veckan men idag kom ja ut på en efterlängtad löprunda o benen kändes riktigt pigga. planen är att hinna med ett långpass, ett intevall/backe innan tjejmilen nästa helg!Missade runday monday denna vecka så det är ett måste på måndag! Blir perfekt för att underlätta söndagsångesten! Men först, häälja!! 

inget midnattslopp men ändå en toppen helg

Kategori: lalaa

Planen denna helg har varit att springa midnattsloppet.. Men sen ändrades mina livsplaner och jag blev stockholmare och det kändes för tidigt och stressigt att åka härifrån redan. Hejjade i tankarna på min grymma vän Sara
Istället fick jag fin besök i helgen i form av världens bästa syster och mosters prins. Har haft en alldles perfekt helg. Bara hängt en massa. Lekt i lekparker, ätit och fikat gött, promenerat, hängt i min lägenhet, picknickat, promenerat lite till..Tack för en jätte mysig helg. det bästa är att vi ses om 2 helger igen. Då kommer dom tillbaka för då är det äntligen dags för lite tävlande. Då ska nämligen tjejmilen springas av mig och syster. 
 
 
Alltid sorglgit att säga hejdå! men som tur var mötte jag upp Malin direkt på Kungsholmen för solande och ett eftermiddagsdopp. Hittade grymmaste glasscafét som V hade älskat så nu måste han komm snart igen. Sen gick vi en låång lång promenad bortåt södermalm! Älskade vackra stad men så himla mycke folk ute överallt! 
 
 

Runday monday

Kategori: lalaa

Måndag igen vilket innebär runday monday. grymmaste löpargruppen! Valde idag att köra ett hårt bakintervall pass. Vi värmde upp en runda bort mot en lååång backe som vi joggade uppför. Väl på toppen fick vi dagens instruktioner. 8 ggr skulle vi uppför och snabbt skulle det gå. När man kom till toppen efter varje intervall var det styrka som gällde i väntan på att alla skulle komma upp och sedan i 30 sek när alla var uppe. SJUUUKT jobbigt.. trodde aldrig intervallerna skulle ta slut men fy fasen va gött de är efteråt. 
Bild lånad av runday
 
 
Igår var jag sympatibakis med Malin, käkade lunch på fridays och avslutade med kalas och utomhusbio i Rålambshovsparken, väldigt mysigt trots spöregn..