helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

nästan helg igen

Kategori: lalaa

sådär! då tar man nästan helg igen då. skoldagen för idag avklarad, pysslade med nya studiegruppen. klippte och klistrade ihop en plansch som förklarade våran syn på demokrati! mycke snyggt blev de.
nu blir de plugg inför 1h seminarie på fredag och sen helg och familjemys! syster, jag saknar min syster.

firar syster i Hjo 070909

i eftermiddag ska jag och sara testa på ett nyss pass, step dance. ska bli mycket intresant och se hur de går, hoppas de är kul iaf. sen blir de nog mys me hässlekvinnorna hopppas ja på! måste ju uppdateras och planera inför våran flytt. yees ja är trött på denna lilla lya jag bor i just nu så nu letas det 4or för fullt. 

mer besökplaner

Kategori: lalaa

och självklart norrland och min kvinna gadde i sundsvall! ja är sååå  nedra nyfiken på hur de är där uppe.. och så vill ja åka till karlskoga snart igen. men föörst planeras ett besök hos bror med familj i helgen. det kommer bli mycket mysigt de!

jessica, nu göör du mig himla nyfiken! du vet precis va du ska locka med, fast med eller utan skvaller så kommer jag självklart ändå.

nu plugg! ska skriva ett paper om demokrati tills imorn som jag inte fattar ett piss av. denna kurs är nedra tuff men också intresant så de ska nog gå bra. men jag ser icke fram emot att spela teater inför hela kursen på ca 150pers. usch o få. men är väl bara att glida me i guess!

motalabesök

Kategori: lalaa

ja har planer på att åka och hälsa på denna kvinna och hennes man inom en mycket snar framtid!