helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

Road trip

Kategori: lalaa

Äntligen blev vi vänner med ryanair och resan är bokad!!! Vilket lyckorus jag har och längtar verkligen till semester nu! Först välbehövligt karlskoga häng med bäste vännerna och bäste familjen! Sen den 19e juli flyger vi till Italien där en liten hyrbil väntar på oss! Sen väntar ett 2 veckors långt äventyr i Europa! Planen är Italien, kanske Schweiz, Frankrike! Ingen stress, god mat, solande, klättrade, båtåkande, kanske surfa, lite löpning i fina miljöer, vingårdar etc etc!! 

Idag var det dags för sista passet med runday innan semestern! Tack för ett toppen första år med er, första året i Stockholms gjordes super med stort tack vare detta fantastiska löpargäng! Nya löpskolningsövningar idag, rätt så svåra med olika hoppsteg, men jag märker i löpningen att det gör skillnad så bara att köra på! 
Sen var det dags att delas upp och jag vågade återigen välja den gruppen för vana löpare som skulle köra lite hårdare!  4x1000m med 1 min vila. Sen 3 min serievila innan avslutande 4x400m. 
Alla startade samtidigt vilket alltid gör att jag blir för övertaggad och går ut för hårt! Fick kämpa den andra och tredje tusingen. Men den sista gick snabbt och lättare igen då jag hamnade bakom och tävlade med en annan tjej! Efter det en välbehövlig serievila innan det var dags för 4 varv på bana! Gick bättre än vad jag hoppats på, inte samma snabba Tempo som förra veckan, men 4,44 tempo allt som allt slutade passet på!

Hittepå Ryanair

Kategori: lalaa

Sista helgen innan semestern! Hade tänkt mig massa stek på en strand eller nån klippa! Men vädret är emot oss.. Helgen har iallafall vart riktigt bra ändå.  Inledde helgen med AW med min roliga kollega, sen rödvin, sushi och fotbolls häng, lördagen startade med morgonträning - tänkte mig en löprunda men ja sov jättelänge så blev en kort runda och sen styrka hemma! Ett pass från Kalle Wallström 
5 armhävningar 10 situps och sen 15 squats - 10 varv som försöka göra så snabbt som möjligt! 
Sen fick jag finbesök av bäste Helen, shopping, ännu mera fotboll, försök till att boka flygresa, semesterplanerande! När hon vinkats av fick det bli sats för mig. Långpass på Djurgården lockade men mitt ben krånglar... Fick iallafall till ett grymt gympass. Kände mig riktigt stark idag så blev ett långt pass och nästan hela kroppen kördes igenom. 


Hittepå Ryanair där man tydligen inte får heta samma sak när man bokar... 

Kändisrundan

Kategori: Löpning, lalaa

Idag efter jobbet bestämde jag mig, idag händer det. Måste ta tag i löpningen igen. Började med en promenad och sen lätt jogg innan jag körde lite töjningsövningar. Sen blev det en lätt runda vid Karlbergsslott och ut på Kungsholmen längs med vattnet. Mycket folk som var ute och sprang och gick då det idag faktiskt var lite varmt ute igen. Mötte första kändisen på kändistäta Kungsholmen, Malin Ewerlöf var ute och hade PT pass och körde olika löpskolningsövningar. Nästa kändis skådades uppe vid mig här vid Vasaparken, Daniel Adams Ray satt och käkade sushi. Löpnigen gick lättare än jag vågat hoppas på och benhinnorna som känts av lite vid promenader krånglade inget alls. Men tvingade ändå ner tempot lite så det blev en 7km runda i 6min/km tempo!


6 arbetsdagar kvar tills ja får hänga med denna fantastiska kille, på denna underbara brygga i min favorit stad! Ja har hemlängtan!