helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

Matorgasm deluxe

Kategori: lalaa

Det är precis vad vi vart med om denna kväll! Vi firade återigen mamma med ett besök på lammet och grisen!! En restaurang med köttbuffe! Perfekt för en sån köttälskare som jag är! Fläskfilé, lamm och oxfilé och sen 3 stora tilbehöra bord till detta.
innan detta kalas blev det vilodag från skidåkningen. Tog en promenad ner till backen och kollade in rean! Sen blev det stek vid stugan innan jag och syster tog hennes premiär löparrunda för i år! En härlig tur i alldeles lagomt jogging tempo i solen som värmde fint!
Igår blev det äntligen slalom! Inte åkt på ett år! O fy tusan va härligt det var!! Vilka backar! Först åkte jag och brorsan med Lukas! såå duktig lille killen! 
självklart hans det med ett stop på afterskin också!! 

Långfredagen

Kategori: lalaa

 
Ännu en underbar dag här uppe i Sälen! Igår kväll kom resten av familjen upp! eftersom solen strålade imorse bestämde vi oss för att de fick bli hemfjällsstugan idag också! Madde o barnen tog skoter upp och vi andra med V i pulka stig skidorna upp i strålande sol!! Väl uppe grävde vi ner oss och fikade! Sen åkte ja, pappa, Kristin och Kristofer en extra runda! o jäääsingen va vi drog på på tillbaka vägen jag o Kristofer! Snabbaste kilometrarna uppför jag åkt någonsin tror jag! Gött o ha nån att hetsa med.. 
 
Sen åkte vi den fina turen nedför fjället innan vi skiljdes åt vid bilarna och jag, pappa och Kristofer tog skidorna hemåt! Så 3mil slutade även denna dag på. nu afterski på altanen medan bastun blir varm
 

Solen lyser himlen är blå, åh va de är skönt att leva då

Kategori: lalaa

 
 
Vilken start på påsken 2013! Strålande sol hela dagen och perfekta spår! Sitter på altanen o steker nu med en kall öl i handen! Fan va fint de är o leva ibland!
 
Åkte ner till högfjällshotellet o parkerade vid halv elva i morse! Sen klättrade vi uppåt på fjället i helt perfekta spår, mot hemfjällsstugan!
Väl där grävde vi ner oss i en grop och solade o fikade. Sen tog ja o pappa en milsrunda där uppe innan vi solade ett tag till med morsan!
Det här är den bästa semestern man kan ha! Sol, snö, skidor, familjen ❤ Sen började den roliga färden nedför fjället. Gick fin fint i de snabba spåren. Väl nere sa vi hejdå till mamma o ja p pappa tog skidorna hemåt mot stugan! Så 3 mil slutade denna dag på och va en perfekt start på denna ledighet! Nu inväntar vi resten av familjen!