helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

Tillbaka till verkligehten

Kategori: lalaa

Trots att det bara var en kort trip på 48 timmar är jag väldigt trött efter helgen. Men igår efter jobbet tvingade jag iväg mig till Sats för ett intervallpass 30-20-10 på spinningcyckeln och sen ett magpass ABSolution. Spinningen gick riktigt bra så borde ha nöjt mig där kanske. Intervaller i 3 block med 5 serier i varje. Först 30 sek vila, 20 sek tungt och 10 in i kaklet. Dom där 10 är kräkjobbiga och känns galet långa men så värt det efteråt. 
ABsolution gick väl sådär. Ett intervallpass med coreträning som gjorde att jag var nära att få lämna salen med både nära kräkkänslor och svimning. Rätt svårt pass rent tekniskt att hänga med i då det är ett väldigt högt tempo, men jag antar att det blir bättre om man ger det några gånger.
Idag efter jobbet gick jag på cykeljakt då min tyvärr blev stulen tidigare i år.. Hittade en som passar min försäkring så tror det får bli ett köp imorgon nu när våren är påväg.
Solen sken när jag vandrade hemåt efter min cykeljakt så bytte om till löpkläder och började jogga mot Karlbergsslott. TUNGT tungt tungt, och det tog sisådär 20 minuter innan jag kom in i andra andningen.. Tunga ben, flåsig andning så nöjde mig efter 40 minuter och bänkade mig i soffan framför Zlatan istället.
många sånna här är nog en bidragande faktor till min sega kropp.. Men så värt det! 
 
 

London baby

Kategori: lalaa

Sååå nära att missa flyget hem, med med en puls uppåt 1000, en taxichaufför som körde rally och en löptur genom Heathrew fick vi både checka in bagaget och flyga hem. 
Tack London och brudar för en grym helg! 
 
Efter jobbet i fredags tog jag och 3 fin fina kollegor taxin mot Arlanda och tog flyget mot Looondon Heathrow. 
 
 
Taxi till hotellet där vi checkade in i två väldigt fräscha lägenheter nära London Bridge.
I lördags ringde klockan 07.00 och vi promenerade mot närmsta affär och handlade champagnefrukost. 
 
 
Mätta, lulliga och taggade tog vi tunnelbanan in till stan för shopping och givetvis en del sightseeing. 
Spenderade x antal timmar inne på Primark, forever 21 och victorias secret med resten av Londons turister innan vi var i stort behov av mat. Givetvis besöktes en klassisk Brittisk pub och vi åt fish and chips och drack öl. 
 
Mätta och glad orkade vi några timmars shopping  och strosande till innan vi tog tunnelbanan bort mot Westminister för att spana in big ben och för ett ölstopp till.
 
Ölstoppet blev till middag inna vi rullade hemåt mot lägengten för att tagga till inför kvällens utgång. 4 tjejer blev till 2 och jag och Efi gav oss iväg på en pubrunda i området där vi bodde. Fick riktiga nostalgi feelings från när Jag och Sara bodde en termin i England, ett av det bästa halvåret i mitt liv.Jag och Efi besökte 2 pubar och ja, oerhört charmigt med lite hemmafest känsla, 90 tals musik, fatöl lite unken doft men väldigt bra stämning. Dansade och fick komplimanger för vår unika dans och någon gång efter det tackade vi för oss och vandrade hemåt mot hotellet. 
 
 
Söndagen vaknade vi väääligt trötta men bara att tagga om och packa ur rummet innan vi tog tunnelbanan mot Regents park för ett besök hos Madame tussauds.. MEN kön var för lång så vi vandrade genom fina London mot Oxford street och mer shopping och mat istället. Efter det fick Isabelle äntligen åka sin röda dubbeldäckare. Haha!! och det var detta som var nära att få oss att missa flyget hem.. Det blev att stressåka tunnelbana till hotellet där vi hämtade väskorna och kastade in oss i en taxi som vi hetsade att åka rally till flygplatsen. Men då det stundtals stod still i körerna ringde jag i panik till SAS för att snällt försöka få dem att vänta med att stänga väskinlämningen, men icke.. - det bästa ni kan göra är att skynda er till flygplatsen. Åh fan! Väl framme typ 35 minuter innan avgång sprang vi till incheckningsdiskarna och fick lämna in väskorna!! 4 halvgråtande/skrattande tjejer gick igenom säkerhetskontrollen och såg då att planet var försenat och förstod att det var därför vi fick checka in väskorna, ibland ska man ha tur! 
 
 

London!!

Kategori: lalaa


London here we come.