helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

påskfirande

Kategori: lalaa

underbar påskledighet


semester med familjen i sälen. lite snöö men solen stekte så dagarna där var helt underbara. blev iallafall nån mil i "långdspåret".. att åka över ljung och vada över bäckar är inget man får va rädd för.. 
en dag i backen blev det iallafall med brodern som avslutades med goo och välbehövlig öl på after skiin.

påsken avslutades igår med häng i stugan, hejdåpromenad med malin som nuu ännu en gång har lämnar mig för rhodos.. sjuukt sorgligt så ja vill inte ens tänka på det. sen tog jag o sandra pärlan till kosia o hängde med robin, viktor och robert... tanken var grill men karlarna hade såklart inte fixat nån eld.. men pizza satt fint det med. sen spelade vi kort i en typ 5 timmar. mycket underskattat nöje. o ja o robin va lätt bästa teamet, ellehur Sandra ;)ja älskar känslan av att denna sommar kommer bli nått riktigt bra..

åldersnoja?

Kategori: lalaasista helgen som 24åring är gjord. och de blev en fin fin sådan. fredagen spenderade jag med malin o sofie på red brick med efterföljande efterfest med några degerföörsare. lördagen inleddes med skönsång från fröken remmegård o dagen var igång. promenad med syster och vilhelm innan jag gjorde stan med mamma. sen plockade ja upp sandra och drog till degerfors för fotbollspremiär! steekande sol, körv och bra span. tog med mig sandri till malin där vi och några andra brudar inledde kvällen innan vi han med 2 till förfester innan vi intog harrys...


idag har ja vart ute i stort sett hela dagen. glass i solen med malin, sofie och matts. sen uteserveringen på som hemma med sandra, glass på näset med sandra och vindahl. sen häng i vindahls soffa innan kvällen avrundades med varmköörv och big brother!!

nu tar ja natten och laddar upp för min första dag som 25åring, det mina vänner kommer bli stort!

tisdagsmys

Kategori: lalaa


ja saknar tisdagsmyset med min fd sambo galet mycket!! så ikväll bjuder jag in kära mamma o pappa på käk o hockey för att få lite sällskap såhär en tisdag.

mest de ja ville ha sagt!