helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

IKEA

Kategori: lalaa

Har vart och shoppat på IKEA med brudarna! mycke trevlig dag och nu kommer mitt rum bli ännu lite mysigare!!

Hur mysigt är det inte att mötas av en superglad hund när man kommer hem!! nu ligger hon här i mitt knä och myser. kommer bli svårt att lämna henne här om nån timma. Men Lisa står för förfesten ikväll!!

Mysfredag

Kategori: lalaa

Har haft en riktig mysdag!! Är nyss hemkommen från en myskväll uppe på hässle tillsammans med Denise, Justine, Emma och Penny såklart, Tacomys såklart och massa moffande.. gynnande!!
Gårdagen styrde Jag Sara och Penny förfest innan bäste X&Y!! Mycket rolig utekväll, härliga återseenden, mycket springa runt och spana, lagom mycke dans men tyvärr en läskig olycka där på slutet.. DJbåset rasade ner och 5 st fick åka till sjukhus.. läskigt. Eftersom muskien då tystnade så drog vi oss utåt och på nya äventyr ;)

okej då

Kategori: lalaa

Har väl blivit iaf lite mindre bitter nu! TACK HERR PUTTE!!  var nämligen bandsläpp idag och THE HIVES kommer.. GÖTT!!!

Kom precis in från en promenad med Penny, snöar som tusan gör det så blir välingen skidåkning idag... fan där kom bitterheten tillbaka! ska nog sova 1 timme eller 2 iställe nu..