helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

hysterin

Kategori: lalaa

detta är för dig gadde, btw JA LÄNGTAR TILL TORSDA

har aldrig förstått hysterin kring denna LARS, alltid har det funnits nån som älskar han, bror, anna, johan o nu gadde. men denna låt får mig att förstå..

gårdagen

Kategori: lalaa


Igår vankades de party.. förfest hos mig på kulan me denise o arielle. mycke mycke trevligt. singstar, fyllespel och jag har aldrig. ojoj, mycke bra förfest. sen bar de iväg mot harrys. med ett stopp här på våning 4 för drinkar med mia och frida. trevligt trevligt.
På Harrys mötte vi även upp emma. rolig kväll, mycke folk o massa god dricka.

kvällen var lyckad och jag ser fram emot massa massa partykvällar i borås denna höst..

smyg reklam för cider?! haha


Bartender

Kategori: lalaa

kvällen igår va grymt kul!! jobbade på kåren och stod bla. i baren. as mycke folk så de va massor att göra! o ja älskade de. haha. faraoo. Malin ja borde åkt med dig..

på tal om malin! hon är HEMMA. wii. de känns underbart. och hon kommer kanske hit i veckan. de vore jaa hur bra som helst. både hon o gadde kommer isf. . två av de bästa kvinnorna på en vecka. kan de bli bättre..?

ikväll blir de utgång igen. bara påt o köra igen. förfest här i min lilla lya. trångt i mysigt, men oo va kul de blir. ja är taggad!.


nollning 08