helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

Som ja njuter

Kategori: lalaa

Vilka ställen vi hamnar på! Har nu lämnat Italien för Franska Nice på rivieran! Oj oj, underbart! Tre dagars stek på stranden här med turkost vatten precis nedanför en mysig storstad! Så här ska man ju bo! Med alla hemma också boendes här såklart ;) 
Njuter av att jag har valt löpning som min träningsform för hur smidigt är det inte att det går att göra överallt! Så imorse snörade jag på mig skorna och sprang en svettig runda på strandpromenaden! Svetten sprutade så fick stanna halvvägs och köpa vatten och badet efter det var galet skönt!

Godmorgon nice! 


Unnade oss finmiddag med en gåva från kocken som förrätt! 

Frukost bland taken

Kategori: lalaa

Efter två fantastiska dagar i Rom, på vespa bland alla tusen stenar och monoment har vi tagit oss med tåg till Pisa!!! Ännu mera sålda på Italien och alla charmiga och hjälpsamma italienare! Jätte mysig stad och vi har lyckats checka in i en svit med tillhörande "takterrass" där jag nu sitter och har precis ätit frukost i solen! 

Kämpa solen

Kategori: lalaa

Kämpa vädret! Idag vaknade vi tidigt o ja snörade på mig löparskorna o knallade ut i REGN! Blev en kämpig tur på stranden men med ett väldigt skönt bad som avslut! 
Bestämde oss för att idag blir det en utflyktsdag! Åkte typ 100mil in i landet innan vi kom fram till en nationalpark och det var daga för dagens utmaning, att bestiga ett berg! Serpentinvägar en bit upp först innan vandringen började! Kääämpa benen! Men såå värt det på toppen 

Efter det åt vi kanske livets godaste mat, massa kött som serverades på en varm sten!!! 
Nu tagga för ROM!