helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

delmål 1 nästintill klart

Kategori: lalaa

 
Kollade på garmin connect efter sälenresan och är nöjd med det jag såg där! så nu kan de kvitta att spåren regnar bort (bara snön kommer tillbaka inom ett par dagar) 1,7 mil kvar! delmål 1 nästintill klart! 
 
 
 

dagvilsen

Kategori: lalaa

 
oj va konstigt det blev att det var tisdag idag och inte måndag, eftersom jag var ledif igår! dagen på jobbet gick iaf väldigt bra, trots att de va en lång dag. många krassliga barn så peppar peppar låt mig få va frisk! har knaprat mamma frukt nu på kvällen och thaigryta med massa ingefära i för att jag ska få hålla mig pigg! 
vilodag idag.. väldigt sugen på att gå iväg till gymmet, men kroppen behöver vila och mitt hem behövde städas och skidklälderna behövde tvättas! 
 
 idag saknar jag PIP och mitt röda hår! 
 
 
 

back in charlswood

Kategori: lalaa

 
Nyss hemkommen efter ett par riktigt bra dagar i sälen... helt slut i kroppen är ja nu, på ett gött sätt! men de är redan tomt att inte ha syster och V runt mig 24/7!
I lördags blev det återigen myrflodammen runt med mamma o pappas vänner, sämre spår än dagen innan men trots det åkte vi något snabbare! in för lunch innan jag och pappa tog en runda innan mörktet föll över fjället.
BIK mössa igår när det vankades match som självklart följdes på swehockey!
 
 Idag hade jag klockan på ringning vid 8, upp och åt frukost innan jag hörde en liten V som roppade mitt namn. kommer sakna av att höra honom på mornarna! Åkte med pappa ner till tandådalen för ett planerat långpass.. men.. det hade kommit massa nysnö under natten och spårmaskinen hade varit ute tidigt på morgonen så spåren hunnit bli igensnöade. Men sen såg vi att de kom ett par tappra åkare som fick spåra åt oss! Så jag påbörjade mitt långpas.. o de va längesen 1 mil va så nedra jobbig. men efter 17 km blev de en liten värskepaus med resten av resesällskapet som hade kommit ut o spåret. Men de va galet varmt inne i den lilla stugan så ja gick snabbt ut och åkte igen. Men efter 21 km dog jag, så blev ett litet stopp till innan jag åkte tillbaka mot bilen och färden slutade på 30 km! 
 

mysigaste caféet i sälen! Lindalen vid Tandådalen!