helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

yoga for Nepal

Kategori: lalaa

Första advent och långhelg på östermalm med Thompa börjar lida it sitt slut. Helgen har innehållit, aw, besök på skabbigaste utestället i vasastan, shopping, morgonpromenader, julkonsert i blå hallen, middag, bowling och nu avslutningsvis självklart glögg och lussebulle. 

Blå hallen

Nu på eftermiddagen följde jag med Pernilla till urban Om där det hölls ett välgörenhets event, yoga for Nepal, där pengarna gick www.volunteersinitiativenepal.org/. Första gången jag körde riktig yoga, väldigt intresant. Insåg hur otroligt stel min kropp är. Fick göra speciallösningar på flera av övningar för att kunna hänga med. Stundtals svårt att låta bli att fnissa lite men kroppen kändes väldigt mör och fin efter 2,5 timmars yoga. Styrka och carola

Kategori: lalaa

Lång dag på jobbet igen.. Alltid mycket i slutet av terminen, projektplan, kursavlut och utvecklingssamtal, julpyssel och luciafirande. 
Efter jobbet blev det iallafall att gå direkt till sats odenplan för ett grit strengt pass. Styrka i 30 minuter, helt slut efteråt, dyng gött. Börjar känna mig starkare i kroppen igen efter lite mer regelbunden styrketräning, bådar gott inför skidsäsongen. 
Sen hem för maaaat och nu häng med carola o.co. Sälenlängtan

Kategori: lalaaLängtar efter snö och kyla!! Ge mig en snögrop, sol, skidor, häng, bastu, öl och god mat. Gaah! Om en månad är jag där. Fick beviljad semester nästan som jag vill över jul så ser ut att kunna bli minst en vecka i Sälen.