helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

Familjetankning

Kategori: lalaa

Njuter av den sista semeaterveckan som gärna får vara väldigt lång! Tankar på med massa tid med syskonen o deras familjer! 
lördagen börjar också närma sig väldigt snabbt! Dagen då flytten kommer ske!! Spännande! ä. Så skönt att det mesta är klart men blir stressad av att det känns som ja borde ha en massa att fixa med! lämnade ifrån mig nycklarna till lägenheten igår, väldigt konstigt! Om en vecka bor det en amerikan där... 
Löpningen i lördags efter Turkiet blev en varm historia! Benen va som blyklumpar efteråt! Men gött va de o under tiden gick de ändå relativt bra. Igår blev de en heldag i stugan o på eftermiddan drog ja o brorsan o syster ut på en 7km runda! gött o lura iväg dom på lite längre än planerat!  
Nu blir de en runda till innan ja checkar in på casa del Näslund! 
Vackra kemer

Älskade semester

Kategori: lalaa

Hemma igen efter en helt fantastisk vecka i fina kemer i Turkiet! Ja o min bästa Gadde har haft en klockren vecka! Så skönt att åka med nån som man känner så bra o vill samma som hela tiden! Vi har haft de sjukt varmt, 44 grader!! Vi har morgopromenerat i 35 gradig värme, badat massor, pressat, ätit gott o mycke, läst, lyssnat på sommarpratare o P3 dokumentärer!! Ja o njutit av varandras exemplariska sällskap! TACK kvinna! 
 
 
Men lite skönt är de att va hemma igen o nu ska ja ut på en efterlängtad löprunda!! 

intensiva veckor

Kategori: lalaa

Intensiva dagar just nu. Håller på att tömma lägenheten och göra den inflyttningsklar för mina hyresgäster som ska hyra den under den kommande säsongen. Jisses va möe skit man samlar på sig. Ja gick crazy och slängde MASSOR. väldigt skönt och välbehvligt då jag tänkte att allt detta ja inte använat allt för ofta i denna lägenhet kommer defenetivt inte användas i den i Stockholm! Stockholm ja, de närmar sig. Allt faller på plats och soom jag längtar. Åker upp nu på torsda o kollar till staden och firar semester med min Malin. 
Sen bär det av med bäste Gadde till Kemer, Turkiet. Ska bli väldigt härligt, men sool bad och go mat i en hel vecka!!
 
Lördagskvällen spenderades som sagt med mina fina barndomstjejer. Kära återseenden och gisses vilka minnen vi har ihop. Spännande att uppdateras om alla, finns ju både barn och gravidmagar bland oss nu, jisses vi är vuxna nu! 
 
Är så stolt över mörkrädda mig som vågade sova kvar i stugan alldeles själv i lördas efter partyt. Superskön morgon (lite för molnig bara) men morgonpromenad, morgonbad, Håkan Hellström på altanen till frukosten, så skulle gärna alla dagar få börja. 
Träningen har legat lite på is, eller ja varför känner ja så bara för att ja inte sprungit på ett par dagar. Har hunnit med en längre simtur i stugan med delar av familjen i båt brevid mig, en cykeltur på drygt 2 mil och en hel del magträning. Så helt på latsidan har ja ju inte legat. Och idag vill ja inte ens tänka på hur många gånger ja sprungit upp och nerför trapporna hemma.. En dag kvar i packnings och städningen tecken, SEN elstockholmo!!