helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

seeg dag

Kategori: lalaa

seeg söndag detta! vaknade upp hemma hos dunken och justine på hässleholmen och har haft en riktig slappardag där! käkat pizza och kollat på underbaraste filmen sex and the city the movie. sen tog jag och jugge oss en härlig promenad ner till stan i värmen.

gårdagskvällen spenderades hos emma halvvägs till 50 arnell. trevlig sista kväll med gänget med pizza, tårta, vin, lekar och utgång på grand!! intressant ställe, roligt med nått nytt men kanske inget ställe jag skulle besöka igen! sen fick dönken sig ett besök, dessvärre kom vi alldeles för sent så allt folk hade redan försvunnit... så vi tog oss en taxi till hässleholmen istället efter ett tag!

TACK BRUDAR FÖR EN KANON KVÄLL OCH VÅR!25 års fest!

Kategori: lalaa

gårdagskvällen spenderades på hässle hos justine tillsammans med emma, sandra och sara! riktig myskväll med nybakat bröd och götte till så ska det låta och mamma mia!

idag slappar ja mest, har vart nere på stan en sväng och införskaffat lite godsaker inför kvällens 25 års fest hemma hos Emma!! dessvärre är inte vädret på topp så det blir inte grill och aktiviteter som planerat utan vi startar festandet direkt hemma hos emma!

har börjat vänja mig lite mer vid mitt nya hår!

X&Y

Kategori: lalaa

igår slog jag sak i saken jag länge funderat på!!BRUNETT!! gött, aningens för mörkt tyvärr och jag saknar det röda.. men men tids nog ska nog detta bli bra!

Igår var det förfest här på norrby innan vi besökte vårens sista klubb pank..  nästan vårens enda också! mycke rolig kväll.. eller ja helt okej iaf!nu har jag precis kommit hem från en mysig uppdaterings fika med sara och justine! kommer sakna brudarna i sommar! men oj oj va ja längtar hem nu!!

snart blir de på med mysbyxor och upp till hässle för en riktig göttekväll.. de tar på kraftera att festa när man inte är en ungdom längre!!