helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

de är du som väljer så var noga med ditt val

Kategori: lalaa

Frisk igen och snart är arbetsveckan efter däckningen gjord. Blev bättre förra fredagen så då styrde jag, syster o V bilen mot göteborg och faster! där han vi med, shopping i mysiga haga, liseberg, goda middagar. V gjorde karusellpremiär vilket var en succe'.
Annars är ja helt fit for fight igen, körde indoor i måndags, sjuukt segt men med världens bästa instruktör va de ändå roligt! Sen har veckan rullat på med lite löpning och idag gym efter jobbet. Känns gött att ha börjat övervinna min gymskräck.. har jämt velat kunna träna i gymet men har aldrig riktigt vågat eller orkat ta mig tid att lära mig maskinerna. Tror ja o syster ska önska oss PT timmar av svågern i gymmet i julklapp. 
 
Annars så är årets fest nära nu. På lördag är det nämligen VIP, avslutnings och tack fest för Degerfors IF säsongen 2012. Jag och min pressansvariga kompanjon är sjuukt taggade inför denna gala. igår styrde vi pärlan mot Marieberg för shopping efter jobbet och letade outfits inför festen. Fyndade ett par jätte snygga skor.
 
 
Höll ju på att glömma det viktigaste av allt. det har ju blivit vinter och vi har haft snöö i flera dagar nu. succe' på jobbet att äntligen kunna åka pulka! 

hockey från soffan

Kategori: lalaa


gillar inte detta alls.. att ligga i soffan o kolla på hockey. men men! ligger iaf däckad i feber sen i söndas.. kom från ingenstans där på natten. va ju iofs lite svimmig efter löpningen på eftermiddan men trodde att de va för at ja ätit för nära inpå. suurt iaf att bli sjuk nu när jag äntligen är inne i en bra träningsform. både sprang intervaller innan kalset och tränade kinesis stationsträning på kvällen i söndags med syster! förhoppsningsvis går detta över fort så jag kan gå till jobbet snart och vara tillbaka på gymmet. 

va ju förresten och umgicks med dom här två snyggingarna för två helger sedan. spenderade helgen hemma hos justine ute i skogen i frändefors. mös en massa med god mat, promenader, loppisshopping, lunch i ljungskile på laxbutiken. Välbehövligt att tanka på med energi från dessa! mycket jobbprat blir det såklart då vi alla 3 arbetar på förskolor. som ja önskar att vi bodde närmare varandra o kunde umgås på vardagar också! 

 

 

svennebanan helg

Kategori: lalaa

en mycket bra, lugn och trevlig helg är snart slut! fast först en härlig söndag. Idag står kalas för kusinen på schemat och sen som avslutning twilight- breaking dawn part 2 med Helen! 
 
I fredags kände jag att fy tusan vad viktigt det är med kollegor i detta yrke! Kände efter en incident på morgonen, att nää jag skiter i det här, jag byter yrke. men efter pepp från mina kollegor så vände det till något bra. Man växer visst av att ta kritik på ett proffesionellt sätt. På kvällen sen kom det väldigt lägligt, en förfest och en middag på red brick med alla kollegorna! 
 
I lördags vaknade jag tidigt och tog en låång morgonpromenad innan jag gick ner på stan för en farsdagsfika med pappa, syster och V. sen han jag även med en dejt på stan med grannen innan jag tog kvällen och unnade mig lyxmiddag och dejt med frank wagner! 
 
för 1 år sedan togs denna bild på 2 bleka och förväntansfulla brudar på en strand på Krabi Thailand! sooom ja längtar tillbaka!