helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

en jäävla tur att sista minuten finns..

Kategori: lalaa

ja är sämst, de är needra tur för mig att ja slutar plugga. IMORN!! wiie. men nu sitter ja här och gör uppgiften som ska in imorn, ja har noll motivation och noll ork. ja gör ALLT förutom det jag ska. jag har tränat städat promenerat bloggat läst bloggar msn.at. packat.. ALLT förutom att plugga, o massa sånt som ja egentligen hatar, som städningen. ja städar ALDRIG och nu gjorde ja de frivilligt. bara för att annars var jag tvungen att göra nått ännu värre. jag har lovat mig själv att i höst då jäklar ska jag bli en bra student. göra allt i god tid. jää right. som man inte har sagt så ända sen man gick i sjuan. redan då trodde man att man kunde lura sig själv och alla andra. men nu ska jag ju vara en sån där vuxen, så det är nog på tiden.  men jag är för van vid att sista minuten finns, och jag klarar mig på det. jag är effektiv när de väl kommer till kritan. så kanske lika bra att fortsätta på de..?!

jag har även gjort det näst värsta efter städningen. nästa iaf. ja har packat.
de är svårt att packa för att åka bort i tre månader. ja är van att packa för att åka hem en helg. men faroo nu ska ja ju ta med mig allt. tur att ja tar biilen ner nästa vecka. KATASTROF, måste åka ner hit onsdag-torsdag för att skriva EN del på tentan, något som kommer ta mig 10 minuter att skriva. tack borås tack. cp tenta. fjärde gången gillt, snälla snälla ge mig ett G.


image142

tänk.. 2 år..

Kategori: lalaa

jag minns när vi satt i rasthallen när vi gick i 1an och tittade på 85orna som skulle ta studenten. dom såg så lyckliga ut och vi var avundsjuka och tänkte att det var så grymt långt kvar tills det var våran tur, hela två år.  jag och nicole ångrade oss att vi hade gått om ett år, tänk annars hade det bara vart ett år kvar.

men..

nu är det två år sen vi var iväg till alanya och planerade för fullt inför studenten, balen och avslutningsshowerna.
våran show är nått ja helst inte pratar om alls, usch, hahah. men tänk vilka tider, det var LYCKA på hög nivå. man gick omkring med ett pirr i magen hela tiden och bara räknade ner och njöt njöt njöt.
helt klart var det nog den bästa tiden i mitt liv, man hade sina vänner omkring sig och fick göra det stora tillsammans.
"Fader abraham fader abraham" man kan inte annat än skratta när man tänker tillbaka på bregårns alla traditioner. vist skolan hade sin stämpel och man skulle helst vara såå snygg för att gå där.  till viss del stämde de, men jag trivdes. man visste vilka alla var man kände till allt skvaller, ytlikt så det bara skriker om det, men det var ju så det skulle vara när man var 16-19 år.

nu har det gått två år och jag har snart gått klart mitt första år på högskolan i borås. jag är LYCKLIG och jag trivs med mitt liv. jag har lagt av med det där med att ångra saker och tänka tänk om. jag har gjort mina val och dom står jag för nu. vist kan man sakna saker och vissa, men.. då hade ja inte fått allt det här. 

image139 
tvåan på gymnasiet, första klassfesten med nya klassen haha..image138
                                                                                                                                                                                ALANYA...

image140  BORÅS

hem hem hem

Kategori: lalaa

ja ja måste få tjata men

4 dagar sen åker ja hem!! ja saknar karlskoga o de känns som när man va liten o räknade ner till julafton.


image136hahah kolla små pamas..JESSICA pamas du är skitsnygg vilken hårförg du än har, o ja saknar dig mer än merst o de pirrar i min mage för ja vet att vi ses snaart!!


leekdag idag, ja justine o emma gungade på väärldens roligaste gunga på fadder träffen. vi dissade alkoholen o lekte istället, den ni..

sen blev de tisdagstradition desperate hos sara o oscar, ja kommer sakna det och er mest.
-silvershampo guds gåva till oss blondiner TACK