helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

midsommar på kusten!

Kategori: lalaa

huur bra vart inte denna helg då! klockrena dagar i bovallstrand,  på havet, i hamburgsund, på wrem, i grebbestad, i bullarn och strömstad. TACK!! fina återseenden och nya roliga människor.

jolleracet till hamburgsund va ju en nära döden upplevelse, men pizzan va god när vi väl kom dit..
fina Sara och fina Bovall!
grillkväll i justines hus ute i Bullarn

väästkusten är bästekusten!

Kategori: lalaa

sista arbetsdagen imorn innan en riktig lååånghelg! ledig fram tills på onsdag. sen jobb 3 dagar och sen 1 veckan puttesemester!
så på fredamorgon är de ja som tar pärlan och åker ner till fin fina västkusten! och bäst av allt, till bovallstrand för att hälsa på min älskade föredetta sambo, Sara!! som ja saknar henne och de ska bli huuur kul som helst att få fira midsommar med henne, john och deras vänner. hoppas självklart också på att få träffa mina 2 andra västkustvänner justine och denise.

rooooadtrip

Kategori: lalaa

nyss slagit ner rööva i soffan med sandra.. laddade för att kolla finalen av bachelorette. har vart ute o åkt bil typ hela eftermiddan. hamnade på ikea o fyndade kööörv.

igår va de sommarpremiär på statt. trevlig förfest hemma hos mig först med fina flickor! knepigt folk ute först men mot slutet ordnade det ändå upp sig.
sen sist har ja..

cyklade tjejvättern förra helgen.. deeel 3 av klassikern avklarad. och jag är stolt över resultatet och att det inte va en lika stor nära döden upplevelse som jag trodde de skulle bli.
parkhäng med grill och vin i fröding.
hejat på degeföörs som numera är serieledare igen