helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

pilutta dig

Kategori: lalaa

 
sen sist har de ju vart midsommar. fräste iväg i lånad bil  (eftersom pärlan svek mig och valde att släppa lös sitt avgassystem), till bovallstrand! där väntade sara och john som stod för husrum denna midsommarhelg. den innehöll.. sol, båtåkning, bad, klippor, schteeek, glass, sillunch, fina vänner, regn, grillfest, presenningsfest, häng på smögenbryggan, pizza i hunnebostrand. TACK! 
 
på lördan drog ja hemåt i min lånade bil, mot mys i de värmländska skogarna.. 
 
 
igår bjöd karlskoga på fest.. picknink i ekmansdalen. sten&stanley, loreen (som dessvärre trodde hon befann sig i karlskrona http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musik/article15045043.ab) rydell&quick och senare en snabbvisit på onsdagsklubben på stadshotellet. 
 

 
ikväll har jag varit på björkborns herrgård där det bjöds på teater. lyset sätter denna sommaren upp madicken! huur bra som helst, imponerande när barn är så nedra duktiga! 
 
 
 
 
 
 
 

skjuuut mää

Kategori: lalaa

till en början så taggade och fina... sen gick de bara utför.
skjuuut mää långsamt.. är fortfarande sleten efter helgens äventyr på kupolen och efterföljande nattäventyr.. låter nog de mesta va osagt, haha.. kan iofs inte säga så mycke om helgen..
får väl säga så som gadde så fint kommenterade denna bilden.. sen bliddere svart du!
nää nu blire gymmet för att tvinga mig att bli människa igen... sen blir det tisdasäventyr!
taggade tjejer innan matchen igår... tyvärr blev de ju bara en pinsam historia även denna gången på kupolen!

vårruset

Kategori: lalaa

helt upp i varv! fy fasen va kul de är o springa o speciellt tävlingar. nu är ju inte vårruset en tävling direkt men ändå. de är nått speciellt att gå fram till start, uppvärmningen och sen nedräkningen och adrenalinen man får av att springa iväg. o ja är så nöjd, de kändes bra hela loppet. tyvärr va de väldigt trångt, men de är litte gött också, få springa o va småförbannad på tanterna som är ivägen och promt ska starta i första ledet trots att dom börjar gå efter bara 100 meter..
fick joina min systers lag med hennes arbetskamrater.. lyckad kväll med solsken och inte så farligt kallt. så de blev en mysig picknick efter ett mycket väl godkänt genomfört lopp av alla.
nöjd tjej med tiden ca, 24,30
han ju såklart med lite kändisspaning också på hunk siepen!