helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

midsommar 2013

Kategori: lalaa

Har haft en jätte mysig och bra midsommar nere i Bovallstrand på västkusten med världens finaste vänner! 
 
Kom ner på torsdagskvällen och blev bjuden på middag ute i solen innan vi gick ner till Bovalls finaste altan hos Johns kusin med utsikt över havet och Bovall. 
 
 
Midsommarafton började med en tidig härlig löprunda med Sara till skomakarudden där John mötte upp oss för bad och frukost på klipporna! 
 
 
Vid lunchtid ansöl resten av midsommarfirarna för traditionell midsommarlunch innan dansen kring stången. Kvällen avslutades med grill och spelkväll med en fin fin blandning av folk. 
 
Lördagen blev det road trip längs västkusten. Med stopp i Fjällbacka för vandring upp i kungsklyftan för att kolla efter Ronja Rävardotter. Men varken henne eller fröken Läckberg hittade vi så vi åkte vidare mot Grebbestad och sportshoppen. massa massa folk så vi rörde oss snabbt neråt landet igen. 
kvällen avslutades på bryggcafét med trevligt bovallsfolk! 
 
Idag blev det hemfärd och midsommarhelgen avslutades med löprunda och grillning ute i stugan! 
 
 
 

Helgen är här

Kategori: lalaa

Galet trött i morse då ja va uppe och fixade alldeles för länge i natt! Men en lugn dag på jobbet med bara 6 barn gjorde att mina timmar gick fort. Ni pressar ja på balkongen innan ja ska åka ner på stan o handla lite smågrener inför imorgon! Ska spana på studenterna oxkså som ja hör härifrån!! njut riktigt ordentligt alla ni!! 
 
mitt vänsterben är inte helt hundra än från varvet och vårruset! Så får visst bli några fler dagars vila känner ja efter gårdagens sena runda! Tur i oturen att ja har fullt upp med annat nu.. 

Nysprungen

Kategori: lalaa

Nystädat, nysprungen och nyduschad sjunker ja nu ner i soffan.. Ska klippa o fixa lite fler rispåsar till kyrkan!! Som ja njuter av tanken på min syster o hennes blivande inför lördagen!