helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

allt för dig kompis.

Kategori: lalaa

det är för dig pamas.

glömde ju. klart de inte går att hålla sig borta när bästa pamasen ber en att stanna! vill ju inte förstöra hennes morgon-bloggrunda-rutin. det vet vi ju alla att den rundan är den bästa på hela dagen. jag bara älskar denna blogghysteri som drabbat världen. och thank god att blondinbellan är tillbaka. hon funkar precis som den blondinbellisen hon är.
yes jag fick in ännu en hyllning till det kvinnliga folket.

häromdagen blev jag helt nostalgisk när jag började tänka tillbaka på högstadietiden. jag och jessica kollade gamla kort i helgen och oj va små och fula vi var. våran bästa specialite var att klä ut oss. ju fulare desto bättre. och vågade man gå utomhus var lyckan gjord. vi var också rätt galna och hysteriska och bara älskade och gå våra milslånga söndagspromenader, bara ifall att man skulle få skymten av någon spännande människa. vi var även hejare på att skriva böcker och brev. haha. future twelve för tusan.


                                                                                coolingar, haha

torsdag o helg!!

Kategori: lalaa

gött me helg! lite kvar att skriva sen kan jag ta helg med gott samvete. underbart!

idag kommer min mami och papi. hur bra som helst! o imorn får ja träffa prinsen. wiii

idag står det städning och träning på schemat. och ska även försöka hinna med att slänga i lite färg i håret. får se hur det blir. noll ork för träning egentligen denna vecka, haha men beach 09 närmar sig. lika bra att följa bloggtrenden som innebär BANTNING. bli smalast o du vinner. sjukare än sjukast. men ja hänger på.hörs senare! hejhej

DHmys

Kategori: lalaa

DH mys ikväll med mina söta vänner sara o oscar. jag och sara stod för matlagningen och fixade dyng goda kycklingfyllda enchiladas.
självklart fick mina vänner beskåda den underbara hockeymatchen mellan bästa bästa laget bofors som visades på tv, innan DH började. kändes helfel att se en match på tv, från karlskoga o nobellhallen. ja borde ju ha vart där. ,men om två veckor är jag där. hittade en jätte billig tågbiljett idag, sånt är lycka!

imorn är de skola idag, ledig idag och efter imorn tar vi helg. jag bara älskar att vara student.