helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

På plats i paradiset

Kategori: lalaa

På plats i paradiset Sälen för en riktig långsemester!! Åkte upp igår med en "kidnappade" 60åring och mamma. Kom upp till ett riktigt vinterparadis. Så packade bara in lite snabbt innan ja o pappa drog till elljusspåret (tänkte på dig då Sara, där va där vi åkte när vi va uppe på examensresa) stenhårda spår så riktigt lättåkt att få ihop dryga milen (11,6) På kvällen blev det finmiddag för födelsedagspappan. Idag började dagen i ilska... Min julklapps pulsklocka la av på morgonen.. Så det var en arg helen som åkte ut i spåret.. Där fortsatte eländet med att staven pajjade.. Inte lätt att åka skidor så otaggad.. Men efter att ha vart förbannad halva rundan taggade ja om o resten av turen gick jaa helt ok iaf. Hem o åt o ringde ett par samtal så imorn får ja upp en ny klocka (tack bäste syster) Fick lite lunch i magen o åkte Sen ut på dagens andra runda. Staven pajade då helt.. Men med bättre humör än tidigare på dan gick de ändå riktigt bra!! Så dagens resultat blev 2,7 mil. Badade den obligatoriska bastun innan ja drog ner framåt i besökte stadium o inhandlade en ny stav.. Karlarna i affären borde dock tänka om gällande jämställdhet. De tyckte ja skulle köpa en billig enkel stav för oss som bara åker några gånger per år. Då sa ja att ja väl iaf åker ett par mil i veckan, då blev han tyst innan han frågade om ja tränade för tjejvasan.. Nej du ja ska köra öppet spår ja!! Då plockade han fram dom bra stavarna.. Karlar karlar..
Nu filmkväll i soffan!

KOMMENTARER:

  • Sara säger:
    2012-12-28 | 22:32:27
    Bloggadress: http://monch.blogg.se

    Åhh kuuul Hirre! Men trist med klockan! Va har du skaffat för någon då! Jag längtar till vår sälen helg!! Fasen va grym du är som ska köra öppet spår! HEJJA HIRRE! Nedrans karlar, tur du satte dem på plats.

    Svar: Jaa pissteknik.. De ska bara fungera ju. Men tacka vet ja Elgiganten där man bara får byta sakerna. De blev en garmin 110!! Är astaggad för öppetspår!! JAS Karl eländen. Men värt de för att se deras skamsna blick sen ;) taggar ni idag? Packat klart?
    Helelala

  • Saras Träningsblogg säger:
    2012-12-29 | 10:05:34
    Bloggadress: http://monch.blogg.se

    Hörredu Hirre!! Nu när du ändå är så på hugget och igång! Så då ska jag tjata lite på dig igen!! Till sommaren börjar vi med Klassikern! Vi börjar med vansbro i juli och avslutar året efter med cyklingen! Då har du lång tid på dig att fixa cykel!! JAAAA DU ÄR PÅ!!!! :D Anmäler vi oss till vansbro och lidingö innan helgen är slut är det 100 kr billigare!!

    Svar: Hmm ååå är ju sugen alltså. O som du säger ska man väl köra nu när man ändå är på gång.. ska fundera i dag ute i spåret ;) de är löpningen o cyklingen som tar emot!!
    Helelala

  • Saras Träningsblogg säger:
    2012-12-29 | 10:41:00
    Bloggadress: http://monch.blogg.se

    Fundera idag så hörs vi ikväll eller imon! Vi KLARAR det! DU klarar det, du är ju grym på sådant här!! För mig är det skidandet som ta i mot, jag e ju så kass, men får ta lite privatkurser hos dig ;)

Kommentera inlägget här: