helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

nu är det fredagsmys

Kategori: lalaa



underbart!! fredagen är äntligen här och ja ska få min älskade tacos och obligatoriska chipsen och godiset!! MUMMA!!

Igår var det torsdag vilket betyder FEST!! Sara och jag började kvällen med en härlig garderobsfest här i vårat kollektiv som under veckan har invarderats av en tysk! Trevligt med en gäst, men nu har hon åkt hem så nu är de fritt fram att se va vi vill på tvn!!
Pettersson hämtade upp oss och vi drog upp på förfest på Hässle!! massa tjöt innan vi drog på mellanfest i kårhuset, trevligt trevligt.. sen tog vi på löparskorna och kom precis till x&y innan 12 så vi kom in gratis, gynnar oss studenter! helt ok kväll, inte den bästa vi har upplevt, klent med kända människor men ändå roligt att va ute i borre igen!!
Idag startade vi direkt med fredagsmys, hemkörningspizza och denise fixade så den snälla pizzabagaren köpte mjölk åt oss, rart.. sen slappade vi i soffan innan vi drog på en promenad till willys och shoppade inför kvällen! Emil kommer snart hit och hälsar på sara!!

 

KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: