helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

måndag igen ...

Kategori: lalaa

måndag igen och näst sista veckan i skolan och borås för detta året! gaalet är det. sitter på i skolan med Denise och skriver det sista på litteraturseminariet vi har i eftermiddag. Bara det och sen två arbeten kvar.

Helgen då!

Onsdag:
Började med hårfärgning uppe hos Denise och ännu en gång är jag rödhårig! Åkte iväg till Lisa som stog för förfesten denna kväll, eller rättaresagt Alexandra som fick agera värdinna undertiden Lisa spelade fotbollsmatch. Riktigt roligkväll med roliga lekar, god dricka och massa skvaller och tjöt. Fick skjuts ner till X&Y och ja den kvällen behöver vi inte säga så mycket om, men det hela avslutades med en härlig spanarpromenad på stan med Denise som innehöll goda kebabtallrikar och snodda kebabrullar innan vi gick hem och sov.





Torsdag:
Vi var på topp och åkte upp till hässle för att hämta grejer och det var dags att säga hejdå till Denise som svek oss och åkte hem till Västkusen. Jag mötte sara och oscar för en promenad på eftermiddagen innan vi gick hem till dom och såg dom första två Harry filmerna och grillade DYNG god mat. tack tack tack detta räddade min helg!

Fredag:
Ännu en dag i Harrys tecken. promenad på marken på stan och taco shopping innan vi gick till Sara och Oscar dit även Emma och Martin kom och vi käkade och såg dom 3 sista Harry filmerna.

Lördag:
och självklart party igen efter en mindre lyckad onsdag som inte gynnade någon, män som var störda och vin som inte gynnade. Förfest hos Emma C med halva styrkan och vi lyssnade på massa bra musik och sen blev det harrys. och nej jag gillar inte detta ställe.. det är varmt trångt fult och tattar blandnig av folk ( tänk er wickan)..
Halv 2 kom vi på bäste idén att vi skulle spana utbudet och vad vi missat på X&Y så där utanför stod jag lisa och alexandra som tre tattare och pratade med massa knepigt folk.

Söndag:
Kunde ha blivit en klockren söndagkväll. med vad är problemet, frågan vi ställer oss är vem är det pinsamt för? självaste inbjudaren eller dom inbjudna. Filmkvällen med makaroner blev istället mys hos Pettersson och biläventyr och välkommen hem påhälsande av Denise och Justine.



En fundering, vi har här i datasalen idag är.  vem tusan gynnar det att alla i denna stad känner varandra? Verkligen alla hör ihop och det är fantastiskt roligt. Vem man än träffar så känner den 100 gamla bekantskaper.

KOMMENTARER:

  • Axel säger:
    2009-05-25 | 19:20:21
    Bloggadress: http://alexandraandthecuriousincidents.blogg.se/

    Världens knasigaste söndag! fast vi hade kul ändå :) as always liksom!

  • Denise säger:
    2009-05-25 | 23:29:16

    Snygga brudar på bilden, gillar framförallt handen mellan benen, sexy mama!

    Åh jaa fattar inte att ALLA känner ALLA! sanslöst galet! men ändock festligt, vi kan snart klassas som boråsbor ;) maha

Kommentera inlägget här: