helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

adidas tribes

Kategori: lalaa

 
Till något roligare.. Idag har jag vart på ett grymt bra löppass på Gärdet med AdidasTribes. Möttes av ett rätt stort gäng från Adidas och så va vi väl ungefär 15 löpare. Det bjöds på jouice och delades ut Tshirts innan passet. Sen blev det jogguppvärmning i 10 min. Efter det olika töjningsövningar för att förhindra skador. Sen körde vi olika stegringslopp för att bli varma igen inna vi gick in på teknikövningar. Riktigt kul att köra detta i en mindre grupp så man fick lite mer egna tips. Efter det lite vätskepaus och pepptalk och genomgång vad alla tränade inför för lopp. Detta är ju en tribe inför Göteborgsvarvet, så eventuellt kan det kanske bli en halvmara! 
Sedan var det dags för intervaller, hade tänkt ta det rätt så lugnt men.. det är ju inte det lättaste när alla andra kubbar på som blixtar! vi körde intervallerna på en grusväg först 15sek framåt sen vände man och skulle komma tillbaka till utgångsläget på 15 sek. sedan 30-30-45-45-60-60 och sedan vände det och gick nedåt från 60.. rätt gött slut efter detta!! Riktigt gött o bli bjuden på dryck och wraps efteråt. Ser fram emot fler träffar!!