helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

Hälja!!

Kategori: lalaa

Efterlängtad helg och 4 veckor gjord i huvudstaden och på jobbet! Ännu fler nya barn denna vecka så de tomma lokalerna börjar fyllas! 
Idag har ja fått finbesök av min kära gamla granne Helen! Så gött o bara hänga!!
Imorgon är de en stor dag så dags att ta natten nu, ja ska återigen få se mannen i mitt liv, för kanske 15e gången ska ja sjunga med till tonerna av kom igen lena, vad skulle vi annars göra!! 
 
 
Det har ju också vart en fantastisk lönevecka så ja hoppas på shopping i helgen! Har njutit av en riktigt fin sensommarvecka! middag på mälarpaviljongen med god mat, gott vin o trevligt sällskap! Igår blev de  middag på stan på K25 med trevligt framtida Stockholms häng och sen ett besök på fashion night, kvällsöppet, nyöppningar, happenings o Djs o staden levererade återigen. 
Har legat lågt med löpningen i veckan men idag kom ja ut på en efterlängtad löprunda o benen kändes riktigt pigga. planen är att hinna med ett långpass, ett intevall/backe innan tjejmilen nästa helg!Missade runday monday denna vecka så det är ett måste på måndag! Blir perfekt för att underlätta söndagsångesten! Men först, häälja!!