helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

Däckad, smärtfylld men lycklig

Kategori: lalaa

Oj oj oj! Idag är jag inte kaxig.. Har ont precis överallt i hela kroppen men har haft en toppen dag med mitt fina helgbesök, bäste systrarna fd Johansson! 
Inledde med lyxfrulle på mellqvist innan vi shoppade loss på stan! 

Tough viking är ju något som måste upplevas, alla som är någotsånär hela, gör det!!! Roligaste loppet jag någonsin genomfört!! Det går inte att beskriva riktigt men det är sån nedra adrenalin och härlig hjälpsam känsla hela loppet! 
Vi sprang genom eld, blev påpucklade av rugbyspelare o jisses va hårt som slog, klättrat i o ur hur många containrar som helst, badat i isvatten, sprungit genom 10000v el och så det roligaste hindret, kustjägarna! Först tänkte vi va mesigt, krypa i lera under ett nät... Men.. Sen vadade vi genom vatten till en båt 
Som vi skulle klättra upp på! Uppe där skrek en militär på oss att skynda oss att hoppa i. Sen en låång kall simtur fram till några kanoter som skulle simmas under, sen mer simning fram till massa lera att ta sig igenom! 

Det jobbigaste hindret var det näst sista

Helt slut i kroppen var detta nästintill omöjligt! Men tack vare några starka hunkar tog vi oss upp och ner!!! 
Lyckliga vikingar!