helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

Sportlov

Kategori: lalaa

Fjärde Sälenresan för i år och första dagen för denna sportlovsresan var kanon. 
Först en väldigt bra och efterlängtad Karlskogadag igår med frukost med mamma o syster, bebismys hos Lina och förskolehämtning av V. 
Sen bar det av uppåt mot ett alldeles för varmt Dalarna. Men idag vaknade vi iallafall upp till -0,5 grader och ganska molnigt och lite dimmigt väder. Svårvallat gissade vi på och kanske dåliga spår. Men!! Molnen lättade och hela dagen har bjudit på blå himmel och strålande sol. Skidåkningen då.. Kanon spår, riktig räls av stenhårda spår. 
Men trots klisterspray var det väldigt svårt att få fäste. Nedför var det drömskidåkning men bara det gick lite uppför blev det stundtals väldigt tungt. Förmiddagen slutade iallafall på nästan 4 mil så jag är väldigt nöjd över det. Volvo bjöd på blåbärssoppa som intogs i strålande sol. 
 
Sen tillbaka till stugan för lunch. Med strålande sol ute gick det inte att stanna inne trots att jag egentligen var ganska nöjd med dagens insats. Blev ett varv i russinspåret uppe vid stugan innan det blev bastu bad och maaaat i stugan! 
 

KOMMENTARER:

  • pilla säger:
    2015-02-21 | 08:01:00
    Bloggadress: http://pernillabredolt.com

    Men du vilket härligt lov du har!

    Svar: Underbart lov :) o idag blir det lite skidåkning och sen heja på kalla o.co
    Helelala

  • Sara säger:
    2015-02-21 | 08:35:15

    Göttans! Desto bättre träning ju tyngre det är 😃

    Svar: Mycket göttans! Nästa år måste vi hit ihop igen :)
    Helelala

Kommentera inlägget här: