helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

Solen lyser himlen är blå, åh va de är skönt att leva då

Kategori: lalaa

 
 
Vilken start på påsken 2013! Strålande sol hela dagen och perfekta spår! Sitter på altanen o steker nu med en kall öl i handen! Fan va fint de är o leva ibland!
 
Åkte ner till högfjällshotellet o parkerade vid halv elva i morse! Sen klättrade vi uppåt på fjället i helt perfekta spår, mot hemfjällsstugan!
Väl där grävde vi ner oss i en grop och solade o fikade. Sen tog ja o pappa en milsrunda där uppe innan vi solade ett tag till med morsan!
Det här är den bästa semestern man kan ha! Sol, snö, skidor, familjen ❤ Sen började den roliga färden nedför fjället. Gick fin fint i de snabba spåren. Väl nere sa vi hejdå till mamma o ja p pappa tog skidorna hemåt mot stugan! Så 3 mil slutade denna dag på och va en perfekt start på denna ledighet! Nu inväntar vi resten av familjen!
 

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2013-03-28 | 20:15:35

    Shit va göttigt du hirre!! Blir inte alls avis ;) Tur det nästan är som fjällen här i småland ;) Dock fick en mil räcka för min ovana kropp ;)

    Svar: Hehe ;) tur du får lite vinterkänsla du också ;) 1 mil är väl riktigt bra när du inte är så van!! Hinner ni med nått mer i helgen!?
    Helelala

  • Anonym säger:
    2013-03-28 | 20:16:13
    Bloggadress: http://monch.blogg.se

    det var jag som skrev, men de kanske du fatta ;)

Kommentera inlägget här: