helelala

En blogg om mitt liv i den stora huvudstaden med stort fokus på träning. Följ med på mitt flängiga träningsliv i löp och skidspår

snaaaart

Kategori: lalaa

lunchrast på jobbet.. haft en lugn och skön helg.. behövde både vila och spara pengar då förra veckan var en dyr unnarvecka! men helgen innehöll ändå tacomys med malin, nobelhallen besöktes, filmmys med malin och sofie, kinamat med mamma och syster,  eldning i stugan och även träningslagret besöktes.

btw så närmar de sig nu!! imorn är det 1 månad kvar.. ligger i hårdträning just nu sista veckorna för att kanske iaf kunna ställa sig upp på en surfingbräda..
annars så börjar de flesta förberedelserna falla på plats. vaccinerade oss förra veckan, ryggsäck är köpt, pass är på plats.. i kväll eller i veckan ska flyg bokas. Phuket- Kuala Lumpur i december och Singapore-Bali efter nyår.

har fått tillökining i resesällskapet. natalie kommer nämligen ner och möter upp oss i singapore den 29e december. så firar vi nyår där, tanken är att vi ska unna oss lyxhotell och riktigt glamour nyår. kommer bli huuur bra som helst ♥

KOMMENTARER:

  • sara säger:
    2011-10-10 | 20:42:14
    Bloggadress: http://monch.blogg.se/

    Låter så härligt. kuul att du bloggar lite

    saknar dig. puss

Kommentera inlägget här: